Banner Πανω
 
 
 

Κώστας Τασούλας: «Αρνείται συστηματικά ο κ. Τόσκας να ασχοληθεί με

τα σοβαρά θέματα ασφάλειας στο Πωγώνι».

 

Φίλες και φίλοι Πωγωνίσιοι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης ο κ.Τόσκας απαξιεί το σοβαρότατο θέμα ασφάλειας της περιοχής του Πωγωνίου σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή της Ν.Δ Ιωαννίνων του κ.Κώστα Τασούλα .Βέβαια ο κ. Τόσκας δεν κατοικεί στην επικείμενη περιοχή αλλά ούτε κάποιο συγγενικό του πρόσωπο. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει και σοβαρός λόγος να ασχοληθεί με το θέμα. Τα Εξάρχεια π.χ όμως είναι κάπως πιο κεντρικά της χώρας και σίγουρα θα ασχοληθούν και κάποια τηλεοπτικά μέσα. Εδώ που τα λέμε υπάρχει πολιτικό φαΐ. Υπάρχει προβολή που θα ωφελήσει το αντίστοιχο Υπουργείο αφού θα γίνουν και όλες οι απαραίτητες δηλώσεις από πλευράς Υπουργού δηλαδή, ηρεμιστικές,και ότι άλλο χρειάζεται για να καλμάρουμε το δημόσιο αίσθημα. Κάποτε υπήρχαν τα ρουσφέτια του τύπου βρές καμιά δουλειά στο παιδί μου και έχεις πέντε+ πέντε ψήφους από την οικογένειά μας,όχι ότι δεν γίνεται ακόμη...τώρα αφήνουμε ανεξέλεγκτη κάποια περιοχή και μετά δείχνουμε την τεράστιααα... προσπάθεια που κάνουμε μήπως και την καθαρίσουμε...Είναι ψηφουλάκια και εκεί. Στο Πωγώνι όμως φίλες και φίλοι δεν υπάρχουν τόσα πολλά ΜΜΕ για να προβάλουν το θέμα...να καλέσουν τον κ.Τόσκα αλλά και οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο... να εκφέρει κάποια ηρεμιστική άποψη. Οπότε κύριοι του Πωγωνίου αλλά και εσείς κύριε Τασούλα που είχατε την αναίδεια να ρωτήσετε για αυτήν την πώς την είπαμε μωρέ την περιοχή; Α! Πωγώνι λέγεται.Καλώς θα δούμε τι θα κάνουμε και για εσάς...Μόνοι να ξέρετε πώς τα ταμεία είναι άδεια και είμαστε με τα χέρια δεμένα...

Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο τύπου του κ.Τασούλα.

Γράφει: Ο Χάρης καψάλης.

 

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τασούλας με αφορμή τη συνεχιζόμενη άρνηση του κ. Τόσκα να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση με θέμα τα προβλήματα φύλαξης και ασφαλείας στο Πωγώνι, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα αρνείται απαράδεκτα και περιφρονητικά για μια ολόκληρη δοκιμαζόμενη περιοχή της χώρας, να έλθει στη Βουλή και να λάβει υπεύθυνα θέση για το σοβαρότατο ζήτημα της δημόσιας ασφάλειας στην παραμεθόριο κυρίως ζώνη του Δήμου Πωγωνίου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας.

Με την απαξιωτική και ανεύθυνή του στάση επιβεβαιώνει δυστυχώς ότι περιορίζει το ρόλο του στο Μενίδι και στα Εξάρχεια, λησμονώντας πως έχει και την ευθύνη των απομακρυσμένων χωριών της Ελλάδος, όπως εκείνων του Νομού Ιωαννίνων που βρίσκονται πλησίον των Ελληνο-Αλβανικών συνόρων και πλήττονται από έντονη και επίμονη εγκληματικότητα.

Τόσο την Πέμπτη 22/6, όσο και την Πέμπτη 29/6 είχε προσδιοριστεί από το Προεδρείο της Βουλής η συζήτηση επίκαιρης ερωτήσεώς μου προς τον κ. Τόσκα με θέμα τα κρίσιμα προβλήματα φύλαξης και δημόσιας ασφάλειας στα παραμεθόρια με την Αλβανία χωριά των Ιωαννίνων. Και τις δύο φορές το γραφείο του κ. Υπουργού ενημέρωσε πως κωλύεται να παραστεί στον ασκούμενο κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Ήδη επανυπέβαλα, για τρίτη φορά (!), την ερώτησή μου προς τον προφανώς πελαγωμένο και σαστισμένο από τις ευθύνες που αδυνατεί να αναλάβει κ. Υπουργό, αναμένοντας έστω και τώρα ένα έμπρακτο ενδιαφέρον για ένα σοβαρότατο πρόβλημα που διαχρονικά ταλαιπωρεί και απειλεί μία εθνικής σημασίας περιοχή του νομού Ιωαννίνων.”

 


 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...