Banner Πανω
 
 
 

Στήριξη των οικονομικά αδυνάτων

 

Στο 3ο Προσυνέδριο της ΝΔ, από εδώ, από τα Γιάννενα, η ΝΔ και ο Κ.Μητσοτάκης συζήτησαν και παρουσίασαν ένα συνεκτικό, πειστικό και απαραίτητο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης που εγγυάται τη στήριξη των οικονομικά αδυνάτων, η ζωή των οποίων χειροτέρεψε δραματικά από τους φόρους, τις αυξήσεις τιμών, και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι τομείς της κοινωνικής πρόνοιας, της υγείας και της ασφάλισης είναι ένα κρίσιμο τρίπτυχο που μπορεί με αποφασιστικές παρεμβάσεις να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας για όσους συμπατριώτες μας βιώνουν το φάσμα της φτώχειας, ενώ η άσκηση μιας φιλελεύθερης οικονομικής πολιτικής φέρνοντας επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας θα ελευθερώσει σταδιακά τους δεσμώτες της ανέχειας και θα προσφέρει τη μόνη ρεαλιστική απάντηση στο πρόβλημά της που είναι σταθερές και καλά αμειβόμενες θέσεις απασχόλησης.

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ.Κώστας Τασούλας σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων αποτιμώντας τα αποτελέσματα του νεοδημοκρατικού προσυνεδρίου των Ιωαννίνων. Συνεχίζοντας ο κ.Τασούλας πρόσθεσε:

«Ο κ.Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύθηκε για αποστολή στο σπίτι των φαρμάκων όσων πάσχουν από σοβαρά νοσήματα, για επέκταση στους 12 μήνες της διάρκειας των επαναλαμβανομένων συνταγών, για προσλήψεις νοσηλευτών, για 13 Υγειονομικές Περιφέρειες και για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού φακέλου ασθενούς ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι διαθέσιμο το προφίλ υγείας του καθένα μας. Από εδώ από τα Γιάννενα η ΝΔ απέδειξε πως έχει προετοιμασθεί πολύ συγκροτημένα στο κρίσιμο μέτωπο της κοινωνικής αλληλεγγύης που ασφαλώς δεν αποτελεί προνομιακό χώρο της Αριστεράς παρά μόνο στα λόγια. Στην πράξη μόνο μία φιλελεύθερη κυβέρνηση μπορεί να είναι επαρκής στην πρόκληση της αντιμετώπισης της φτώχειας, γιατί μόνο μια φιλελεύθερη κυβέρνηση βοηθά την παραγωγή πλούτου μέρος του οποίου θα αφιερωθεί αποκλειστικά σε μια βιώσιμη κοινωνική πολιτική. Οσον αφορά τέλος στην ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση της ΝΔ να παραστεί στο 3ο Προσυνέδριο αλλά και στην υποδοχή που έτυχε ο κ.Μητσοτάκης στην Ηγουμενίτσα επισκεπτόμενος το εμπορικό κέντρο της πόλης υπήρξε πραγματικά εντυπωσιακή αποδεικνύοντας τη μεγάλη μεταστροφή του ελληνικού λαού υπέρ της ΝΔ που εκφράζει πλέον τη μόνο βάσιμη ελπίδα οριστικής εξόδου από την πολυετή κρίση» κατέληξε ο κ.Τασούλας.


 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...