Κώστας Τασούλας: Στην Βουλή ο Κόμβος Δρίσκου, ο άξονας Πεδινής-Κακαβιάς και το Πρότυπο Λύκειο.

 

Τρία σημαντικά θέματα που αφορούν στο νομό Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στη συγκοινωνιακή και εκπαιδευτική του αναβάθμιση θέτει με τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προς την Κυβέρνηση και ειδικότερα προς τους αρμόδιους Υπουργούς ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ.Κώστας Τασούλας.

Το πρώτο αφορά στην ανάγκη κατασκευής κόμβου στο Δρίσκο με είσοδο-έξοδο στην Εγνατία Οδό, θέμα που τελευταία ανακινείται έντονα και δικαιολογημένα από πολλούς τοπικούς φορείς (Περιφέρεια, Δήμος, Επιμελητήριο, Ενώσεις Ξενοδόχων και Τουριστικών Επιχειρήσεων αλλά και κάτοικοι Περάματος και Αμφιθέας).

Το δεύτερο θέμα αφορά την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού μέχρι την Κακαβιά.

Για τις δύο αυτές σημαντικές οδικές παρεμβάσεις που θα τονώσουν σημαντικά και ισόρροπα την οικονομική ζωή των Ιωαννίνων υπέβαλε αναφορά στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ.Σπίρτζη καταθέτοντας προς τούτο στη Βουλή σχετικό έγγραφο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων από 14-11-2018 προς τον ίδιο Υπουργό.

Επιπλέον το εμπεριστατωμένο αίτημα για δημιουργία Πρότυπου Λυκείου συνδεδεμένου στο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής από το επόμενο σχολικό έτος 2019-2020 υπέβαλε ο κ.Τασούλας μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προς τον Υπουργό Παιδείας κ.Γαβρόγλου καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα της Γενικής Συνέλευσης των Γονέων και Κηδεμόνων του Προτύπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής. Στο υπόμνημα αυτό, μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι στο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας φοιτούν για το σχολικό έτος 2018-2019 περί τους 260 μαθητές, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας μετά από τη διαδικασία εισαγωγικών εξετάσεων που εφαρμόζεται για όλα τα Πρότυπα Σχολεία και οι οποίοι μετά το πέρας των τριετών σπουδών τους δεν έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη φοίτησή τους σε Πρότυπο Λύκειο, σε αντίθεση με τους φοιτούντες στα Ιστορικά Πρότυπα Σχολεία της Αθήνας.

 


 
 
 

RADIO-TZOURLAKOS

Καθημερινές Εκπομπές  19.00μμ--23.00μμ

''Προσεχώς''

 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας