Banner Πανω
 
 
 

Κ.Τασούλας: Ο ψευτο-οπαδός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  κ.Τσίπρας δεν είπε κουβέντα για τα μεγάλα έργα στο νομό μας.

 

Ο Πρωθυπουργός μόλις έφτασε στα Γιάννενα το Σάββατο μεταμορφώθηκε σε οπαδό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και εξέφρασε τη λύπη του για τον υποβιβασμό της ομάδος, ενώ φεύγοντας την Κυριακή δεν είπε τίποτε για την τύχη όλων των μεγάλων έργων του νομού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα όλα τα τελευταία τέσσερα χρόνια που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ. 

            Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, στη Βουλή ο βουλευτής Ιωαννίνων κ.Κώστας Τασούλας μιλώντας με αφορμή το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υποδομών για το νέο Αερολιμένα Ηρακλείου, στο οποίο Σχέδιο Νόμου ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ.Βασιλειάδης υπέβαλε και υπεστήριξε τροπολογία με την οποία επέρχεται αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, αιφνιδιάζοντας ομάδες και καταπατώντας δικαιώματά τους.

            Αναφερόμενος ο κ.Κ.Τασούλας στην ποδοσφαιρική τροπολογία είπε ότι αιφνιδιάζει απαράδεκτα τους πάντες γιατί κανονικά έπρεπε να ισχύσει από την περίοδο 2020-2021, δεν έχει προηγηθεί η χρήση V.A.R. στα γήπεδα για τον απαραίτητο έλεγχο και διόρθωση  των διαιτητικών λαθών, λαθών που επηρεάζουν  προκλητικά τη βαθμολογία αλλά και περιφρονεί την ασκηθείσα από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δικαιολογημένη προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο όπου αναμένεται απόφαση για την νομιμότητα της θέσπισης άμεσης αναδιάρθρωσης.  Επιπλέον ο κ.Τασούλας απάντησε στον κ.Βασιλειάδη εξηγώντας ότι ο αριθμός των ομάδων στις νέες κατηγορίες επηρεάζεται πρακτικά από την Κυβέρνηση μέσω της ρύθμισης των τηλεοπτικών συμβολαίων που δόθηκαν.  Ο κ.Τασούλας κατέληξε ζητώντας να αποσυρθεί ι εν λόγω τροπολογία ή να εφαρμοσθεί από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.

            Σχολιάζοντας εξάλλου την ομιλία του κ.Πρωθυπουργού στα Γιάννενα την Κυριακή ο κ.Τασούλας υπογράμμισε πως ο κ.Τσίπρας δεν είπε απολύτως τίποτε για ζωτικής σημασίας έργα στο νομό Ιωαννίνων και ειδικότερα για την σύνδεση του Ζαγορίου με την Εγνατία Οδό, για την σύνδεση της Κόνιτσας με την Ιόνια Οδό, για τον κόμβο Δρίσκου, για τη σύνδεση της Ε65 με την Εγνατία Οδό, ενώ περιορίστηκε να ανακοινώσει πως είναι έτοιμη η μελέτη της σύνδεσης Πεδινής- Κακαβιάς, κάτι που ωστόσο είναι έτοιμο εδώ και πενταετία τουλάχιστον χωρίς η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να έχει προωθήσει στο παραμικρό την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου.

            Τέλος ο κ.Τασούλας επεσήμανε  αδυναμίες του Π.Δ. για την Λίμνη μεταξύ των οποίων ο άδικος και απαράδεκτος περιορισμός δόμησης στο Μάτσικα και  η στήριξή του σε Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του 2001, γεγονός που καθιστά το Διάταγμα εξαιρετικά ευάλωτο ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.  Τελειώνοντας την ομιλία του ο κ.Τασούλας κάλεσε τον κ,Τσίπρα να μην παριστάνει ότι νοιάζεται για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αλλά να προσαρμοσθεί στο ότι μετά τις εκλογές ο ίδιος και η παράταξή του απολύτως δίκαια και με την ψήφο του ελληνικού λαού θα πέσει στη β’ κατηγορία της πολιτικής κατάταξης.

 


 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...