Δήλωση του Βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στύλιου για την Αγιά Σοφιά

 

Η ενέργεια του Τούρκου Προέδρου να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί είναι μία πρόκληση, μία ύβρις απέναντι στον Δυτικό Πολιτισμό και στη Χριστιανοσύνη. Η ενέργεια αυτή προκαλεί στους Ορθόδοξους Έλληνες απανταχού της γης, βαθύ πόνο, θλίψη και αγανάκτηση. Στις διμερείς μας σχέσεις προσθέτει μόνο ένταση και δυσπιστία.

Ενώνω τη φωνή μου με όλους αυτούς ανά την υφήλιο που ανησυχούν για τη βιωσιμότητα του μνημείου, των ψηφιδωτών και των εικόνων του. Η Αγιά Σοφιά αποτελεί Παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, λίκνο του διαθρησκευτικού διαλόγου και της ορθολογικής συνύπαρξης.

Εμείς οι Έλληνες, την Αγιά Σοφιά την κουβαλάμε εντός μας, αλώβητη μέσα στο χρόνο. Κανείς δεν είναι σε θέση να αλλοιώσει αυτή την απαράβατη εσωτερική συνθήκη.

 

 


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας