Το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας επισκέφθηκε ο Χρήστος Γκόκας.

 

Ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Άρτας, κ. Χρήστος Γκόκας, επισκέφθηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, και συνομίλησε τόσο με το Διοικητή αυτής, κ. Βασίλειο Λαγό, καθώς και με τα μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας και τον Πρόεδρο της Ένωσης, κ. Δημήτριο Αποτόρη.

Κατά τις συναντήσεις αυτές, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνολική κατάσταση και το έργο της Υπηρεσίας, καθώς και ζητήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους στην Άρτα.

Επισημάνθηκε η ανάγκη τροποποίησης του Οργανισμού της Υπηρεσίας και το ζήτημα της υποστελέχωσης της Υπηρεσίας. Παράλληλα με το ζήτημα της έλλειψης Αστυνομικού Τμήματος στο Δήμο Νικολάου Σκουφά, από τους ελάχιστους στην Ελλάδα.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, έθεσε επίσης το πρόβλημα που θα προκύψει από το μεγάλο αριθμό των επικείμενων αποστρατειών, και από το πλήθος των παράλληλων διοικητικών δημόσιων Υπηρεσιών που παρέχουν, με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες της Υπηρεσίας.

Αναφέρθηκαν επίσης στο πάγιο αίτημα για την κατάταξη του επαγγέλματός τους, λόγω της επικινδυνότητας που αφορά στο συγκεκριμένο κλάδο στην αντίστοιχη κατηγορία. Επίσης αναφέρθηκαν στα βαθμολογικά και μισθολογικά ζητήματα του κλάδου. Τέλος επεσήμαναν τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όπως και στα οχήματα, αυτοκίνητα και μηχανές.

Ο κ. Γκόκας από την πλευρά του αναφέρθηκε στις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ για την εύρυθμη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως και στην κατ’ επανάληψη πρόταση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, για την έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς, μεταξύ πολλών άλλων κλάδων, και των Σωμάτων Ασφαλείας, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας, με τη χορήγηση έκτακτου επιδόματος.

Επίσης ο ίδιος ο κ. Γκόκας, έχει αναδείξει τα θέματα που έχουν απασχολήσει την Ένωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων και τη Διεύθυνση της Άρτας, με τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, όπως ενδεικτικά στην περίπτωση της αφαίρεσης 4 οργανικών θέσεων από την Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και τη μεταφορά τους στον Αστυνομικό Σταθμό Αερολιμένα Ιωαννίνων ή την αναφορά με βάση επιστολή της Ένωσης για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της Υπηρεσίας.

Τέλος ο κ. Γκόκας δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος είναι δίπλα στους εργαζόμενους σ’ αυτή την ιδιαίτερα σημαντική Υπηρεσία για τους πολίτες, που θα πρέπει να λειτουργεί βάσει της αξιοκρατίας και της διαφάνειας. Επίσης δήλωσε ότι θα συνεχίσει σε συνεργασία με τη Διοίκηση και τους Υπαλλήλους της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Άρτας, την προσπάθεια για να αντιμετωπίζονται προβλήματα και να στηρίζεται το έργο τους.


 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου