Banner Πανω
 
 
 

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή του βουλευτή Ιωαννίνων Χρήστου Μαντά σε Βοτονώσι, μικρό Περιστέρι και Χρυσοβίτσα.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή του βουλευτή Ιωαννίνων Χρήστου Μαντά σε Βοτονώσι, μικρό Περιστέρι και Χρυσοβίτσα.

 

10/06/2014

Δελτίο τύπου

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή του βουλευτή Ιωαννίνων Χρήστου Μαντά σε Βοτονώσι, μικρό Περιστέρι και Χρυσοβίτσα.

Την Κυριακή 8 Ιούνη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά και τους Κ. Βενέτη, συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Π. Γοδέβενο μέλος της Ν.Ε. και Θ. Ρέκατα επισκέφθηκαν τα χωριά Βοτονώσι, Μικρό Περιστέρι και Χρυσοβίτσα, περιοχές στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες ευρωεκλογές είχε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά. Η αντιπροσωπεία μας συζήτησε με τους κατοίκους τις μετεκλογικές εξελίξεις και τις προτεραιότητες και πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προβλήματα των περιοχών, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στην ομιλία του σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Χρυσοβίτσα ο Χρήστος Μαντάς ανάμεσα στα άλλα τόνισε : «Η κάλπη των ευρωεκλογών μας έδωσε την πρωτιά στη Χρυσοβίτσα και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε για αυτή την επιλογή σας. Για μας αυτό σημαίνει μεγαλύτερη δέσμευση, πιο επίμονη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, ώστε να αλλάξουμε μαζί με όλους εσάς αυτή την καταστροφική πορεία που βιώνουμε. Η πορεία αυτή πρέπει να αλλάξει σε ολόκληρη την Ευρώπη, πρώτα από όλα με το σταμάτημα της λιτότητας, που πλήττει τους πιο φτωχούς και κατστρέφει ό, τι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος. Έχουμε μπροστά μας μια τεράστια προσπάθεια. Είναι ανάγκη για τον τόπο, για την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, για τον κόσμο της εργασίας,μια διαφορετική πορεία. Προϋπόθεση για αυτή την αλλαγή είναι να οδηγηθούμε όσο γίνεται γρηγορότερα στις εθνικές εκλογές ώστε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η κυβέρνηση των μνημονίων να φύγει και να συγκροτηθεί μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά, μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας. Η πανικόβλητη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα κάνει μαζί με ολόκληρο το σύστημα των μεγαλοκαναλαρχών, των μεγαλοεργολάβων, των τραπεζιτών ό,τι μπορεί για να εμποδίσει αυτή την εξέλιξη. Θα χρησιμοποιήσει κάθε τι , πέρα από κάθε έννοια δημοκρατίας έτσι ώστε να διατηρηθεί στην εξουσία. Έκλεισαν άρον- άρον τη Βουλή και σταμάτησαν με αυτό τον τρόπο κάθε εξέλιξη στην υπόθεση Μπαλτάκου και Χρυσής Αυγής, κάθε πιθανότητα να καταλογισθούν ευθύνες στις κυβερνήσεις Παπαδήμου-Παπανδρέου, ενώ ταυτόχρονα φέρνουν κρίσιμα Νομοσχέδια στα θερινά τμήματα της Βουλής για να είναι ελεγχόμενη η σύνθεσή τους και να τα περάσουν πιο εύκολα».

Στο τέλος της ομιλίας ο Χ. Μαντάς αφού για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε τους κατοίκους της περιοχής κατέληξε ως εξής «Σας καλώ και σας καλούμε, να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας. Να οργανωθείτε με τον πιο πρόσφορο τρόπο που εσείς νομίζετε. Να διεκδικήσετε για την περιοχή σας ώστε να στηριχθεί η κτηνοτροφία σας, η παραγωγή της πατάτας, να διεκδικείσετε να τελειώσει επιτέλους ο αναδασμός στις Πολιτσές που καθυστερεί πάνω από 13 χρόνια. Η συμμετοχή όλων μας , οι αγώνες μας και οι προσπάθειές μας, μπορούν να εγγυηθούν μια ριζική αλλαγή και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κατεύθυνση θα δώσει όλες του τις δυνάμεις»


 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...