Αγία Κυριακή- Πάργα: Κίνδυνος για τους μοτοσικλετιστές
Αγία Κυριακή- Πάργα: Κίνδυνος για τους μοτοσικλετιστές
Σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών εγκυμονούν οι κακοτεχνίες και οι παραβλέψεις που υπάρχουν στην οδική Αρτηρία από Αγία Κυριακή προς Πάργα (5η επαρχιακή οδός) σύμφωνα με διαμαρτυρία του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Πάργας.
Ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών με επιστολή του προς το δήμαρχο Πάργας επισημαίνει τα προβλήματα και θέτει τον κ. Λιόλιο προ των ευθυνών του, καλώντας τον να μην παραλάβει το έργο αν δεν αποκατασταθεί ο δρόμος στην άριστη κατάστασή του.
Η επιστολή αναφέρει ότι «διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την κάκιστη κατάσταση του ασφαλτοτάπητα και των φρεατίων μετά από εργασίες που γίνονται από τις εταιρείες που έχουν αναλάβει την αποχέτευση της 5ης επαρχιακής οδού Καναλακίου-Πάργας-Ανθούσας-Αγιάς στο τμήμα από Αγία Κυριακή έως Αγιά.
Οι εργασίες σύνδεσης με το βιολογικό καθαρισμό σε πολλά σημεία καταλαμβάνουν τα 2/3 της οδού με αποτέλεσμα τα διερχόμενα οχήματα να κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Αυτό οφείλεται τόσο στην κάκιστη ποιότητα της ασφαλτόστρωσης με τα αλλεπάλληλα σαμάρια, όσο και στα ανισόπεδα τοποθετημένα φρεάτια ( άλλα βρίσκονται χαμηλότερα από το ύψος της ασφάλτου και άλλα προεξέχουν) και αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο κυρίως για τους μοτοσικλετιστές. Για να μη θρηνήσουμε θύματα, σας θέτουμε ενώπιον των ευθυνών σας και σας καλούμε να μην προβείτε σε παραλαβή του έργου εάν δεν αποκατασταθεί η οδός στην προ του έργου άριστη κατάστασή της»
EpirusPost.gr



























