Banner Πανω
 
 
 

http://www.topikifoni.gr/DesktopModules/DnnForge%20-%20NewsArticles/ImageHandler.ashx?Width=300&Height=200&HomeDirectory=%2ftopikifoni%2f&FileName=Nodeeeee.jpg&PortalID=5&q=1

ΑΡΩΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ Τ.Φ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΟΔΕ ΕΥ. ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ

ΑΡΩΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ Τ.Φ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΟΔΕ ΕΥ. ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ

http://www.topikifoni.gr/DesktopModules/DnnForge%20-%20NewsArticles/ImageHandler.ashx?Width=300&Height=200&HomeDirectory=%2ftopikifoni%2f&FileName=Nodeeeee.jpg&PortalID=5&q=1


 Τα σενάρια ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών είναι το πρώτο θέμα της ημέρας, σενάρια στα οποία αποκαλύπτονται πολλά και «φωτογραφίζονται» περισσότερα.
Το άρωμα των εκλογών είναι έντονο πλέον και για τους δημοσιογράφους αποτελεί ερέθισμα για αναζήτηση στοιχείων που σε κάποιες περιπτώσεις ίσως ακυρώνουν τα σενάρια. Ή και το αντίθετο. Και πάντως όσο και αν υπάρχει κρίση, ο Έλληνας ως πολιτικό ον, θέλει να είναι ενήμερος!
Στο σημερινό ρεπορτάζ, θα ασχοληθούμε με τα τεκταινόμενα στην τοπική Νέα Δημοκρατία όπου το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και το πρόσωπο του δεξιού χώρου που θα διεκδικήσει το Δήμο Πρέβεζας, ακούγονται πολλά σενάρια.
Τα επικρατέστερα ονόματα που μέχρι στιγμής βρίσκονται στην κονίστρα των υποψηφίων είναι ο Δημήτρης Παππάς, ο Παύλος Σαραμπασίνας και ο Γιώργος Τσαγγάρης.
Μέσα ενημέρωσης των Ιωαννίνων, πιθανόν φιλικά προσκείμενα στον Βουλευτή Δημήτρη Τσουμάνη και τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου, υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξει υποψήφιος της ΝΔ στην Πρέβεζα και κάνουν λόγο για στήριξη του νυν Δημάρχου Χρήστου Μπαίλη.
Όπως αναφέρουν τα συγκεκριμένα ηλεκτρονικά Μέσα, η ΝΔ Πρέβεζας βρίσκεται σε αδυναμία να καταλήξει σε μία αξιόπιστη λύση για το Δήμο Πρέβεζας και γίνονται συμφωνίες στελεχών για στήριξη του σημερινού Δημάρχου Χρήστου Μπαίλη.
Για πιο έγκυρη ενημέρωση μιλήσαμε με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Ευάγγελο Ντάκουλα, ο οποίος κληθείς να απαντήσει στα συγκεκριμένα σενάρια περί στήριξης του νυν Δημάρχου Πρέβεζας αλλά και τα χρίσματα της ΝΔ δήλωσε στην Τ.Φ. «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Η ΝΟΔΕ δεν έχει αρμοδιότητα να κατεβάσει υποψήφιο. Υποψήφιο θα κατεβάσει η Νέα Δημοκρατία η οποία έχει εκφραστεί μέσω του γραμματέα κ. Παπαμιμίκου για το ποια θα είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί και θα στηρίξει κάποιους υποψηφίους. Όποιος υποψήφιος διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά θα τον στηρίξει η ΝΔ.
Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα στελέχη από τον χώρο της ΝΔ τα οποία έχουν γνωστοποιήσει ότι ενδιαφέρονται για τον χώρο της Αυτοδιοίκησης στην Πρέβεζα και κάποια από αυτά θα έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε εμπλακεί σε συζητήσεις να στηρίξουμε υποψήφιο άλλου κόμματος, πρόκειται για μυθεύματα» τόνισε ο κ. Ντάκουλας.
Συνεχίζοντας ο κ. Ντάκουλας παρατήρησε «Η ΝΟΔΕ έχει εντελώς διαφορετικό τομέα δράσης από το να υποδεικνύει πρόσωπα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο τομέας δράσης της ΝΟΔΕ είναι πολύ ευρύτερος. Βέβαια, θα πρέπει  να έχουμε κάποια άποψη για τα στελέχη τα οποία προέρχονται από το χώρο μας, είναι μέλη της ΝΔ, θα πούμε τη γνώμη μας, αλλά δεν είναι όμως αυτή η δουλειά μας. Τον Δήμαρχο κατά κύριο λόγο των επιλέγουν οι τοπικές κοινωνίες.
Έχουμε επικεντρωθεί όλοι κατά τη γνώμη μου λανθασμένα στο πρόσωπο του υποψηφίου, δεν μας νοιάζει ποιο θα είναι το Δημοτικό Συμβούλιο; Υπάρχει δηλαδή μόνο ο Δήμαρχος – σωτήρας και οι υπόλοιποι είναι άχρηστοι; Δεν μας ενδιαφέρει το πρόγραμμα; Πρόκειται λοιπόν για ένα σύνολο που θα πρέπει να το βλέπουμε όλοι μαζί. Καταγράφουμε τις εντυπώσεις φίλων και μελών του κόμματος, τα ονόματα που έχουν ακουστεί πολλά. Επίσημα ο καθένας εκπροσωπεί τον εαυτό του, η ΝΟΔΕ δεν εκπροσωπεί κανέναν. Δεν υπάρχει κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα για την ανακοίνωση του υποψηφίου, καθώς θα πρέπει πρώτα οι κοινωνίες να επιλέξουν και από κει και πέρα το Κόμμα θα πράξει τα δέοντα. Εμμένουμε στην γραμμή των όσων ανακοίνωσε ο Γραμματέας κ. Παπαμιμίκος, ότι δηλαδή δεν θα δοθούν χρίσματα» κατέληξε.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, δεν υπάρχει σε κανένα σημείο υπόνοια η διάθεση για συνεργασία ή στήριξη του νυν Δημάρχου Χρ. Μπαίλη.
Κατά πόσον όσα υποστηρίζει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, αντιπροσωπεύουν τις απόψεις, θέσεις και πολιτικές πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας, θα φανεί στη συνέχεια και κυρίως στο… αποτέλεσμα… Καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε, πάνω από τη λογική και το λαϊκό αίσθημα, βρίσκεται η πολιτική σκοπιμότητα και αυτή έχει τον τελευταίο λόγο!
Άρης Τσελίκος

Τοπική Φωνή


 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα στην Μονή Σέλτσου
 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...