ινητοποιήσεις χωρίς συμμετοχή - Απουσίαζε η πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δήμο Πρέβεζας από τη χθεσινή απεργία

Κοινητοποιήσεις χωρίς συμμετοχή - Απουσίαζε η πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δήμο Πρέβεζας από τη χθεσινή απεργία

Κοινητοποιήσεις χωρίς συμμετοχή - Απουσίαζε η πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δήμο Πρέβεζας από τη χθεσινή απεργία

ινητοποιήσεις χωρίς συμμετοχή - Απουσίαζε η πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δήμο Πρέβεζας από τη χθεσινή απεργία

Μέτρια η συμμετοχή των εργαζομένων της Πρέβεζας στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε για χθες η ΑΔΕΔΥ με αφορμή την αξιολόγηση και τα αντεργατικά μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση.
Εργαζόμενοι, το ΠΑΜΕ, το Εργατικό Κέντρο και τα Συνδικάτα της Πρέβεζας συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο όπου ανήρτησαν πανό και με ομιλίες εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην αξιολόγηση και την πολιτική της λιτότητας που εφαρμόζεται στη Χώρα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο κ. Μυσιρλής στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων «Κανένας εφησυχασμός, καμία ώρα χαμένη. Να γίνει υπόθεση κάθε εργαζόμενου η επιτυχία της μάχης. Να πάρουμε της ζωή μας στα δικά μας χέρια. Να πούμε τέρμα οι θυσίες. Το μέλλον μας δεν μπορεί να είναι η φτώχεια, η ανεργία και η ανασφάλεια. Λέμε όχι στη λεγόμενη αξιολόγηση! Ενημερώνουμε τους συναδέλφους αλλά και ευρύτερα όλους τους εργαζόμενους ότι η αξιολόγηση δεν έχει καμία σχέση με την ανάγκη της επιστημονικής και τεχνικής στήριξης των εργαζομένων ώστε οι ίδιοι να γίνουν καλύτεροι και οι υπηρεσίες τους να αναβαθμιστούν. Δεν συμπληρώνουμε τα έντυπα αξιολόγησης. Καταθέτουμε τα έντυπα στο Σωματείο μας. Μέσα από Γενικές Συνελεύσεις και συσκέψεις, συνεχίζουμε τη συλλογή υπογραφών. Καλούμε τους προϊστάμενους και τους Διευθυντές να μη γίνουν αξιολογητές, να μη γίνουν συνένοχοι στη σφαγή των συναδέλφων τους».
Εκπρόσωποι Συνδικάτων όπως της ΕΛΜΕ, του Δήμου, του Νοσοκομείου κ.α. κατήγγειλαν την αξιολόγηση και την πολιτική των απολύσεων που ακολουθεί το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενώ κάλεσαν σε αγώνα διαρκείας του εργαζόμενους.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή των εργαζομένων ήταν μέτρια, ενώ αίσθηση για άλλη μία φορά προκάλεσε στους Συνδικαλιστές, η απουσία της πλειοψηφίας των εργαζομένων στο Δήμο Πρέβεζας, καθώς την ώρα της απεργίας και ενώ η συγκέντρωση λάμβανε χώρα έξω από το Δημαρχείο, οι περισσότεροι βρίσκονταν στα γραφεία τους.
Άρης Τσελίκος

Τοπική Φωνή



 
 
 

RADIO-TZOURLAKOS

Καθημερινές Εκπομπές  18.00μμ--22.00μμ

 

ΤΖΟΥΡΛΑΚΟΣ News
Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας
PayPal Δωρεά με Κάρτα
Ασφαλής πληρωμή μέσω PayPal ή με τη χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα.
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας