Δρομολογήθηκε η Πανηπειρωτική Ένωση Αγροτών


Επόμενη συνάντηση στην Άρτα

«Την ελπιδοφόρα προοπτική δημιουργίας Πανηπειρωτικής Ένωσης Αγροτών-Π.Εν.Α. δρομολόγησε η πρώτη Ιδρυτική Συνάντηση την Κυριακή, 9/11/2014, στην Πρέβεζα, με συντονιστή τον κ. Λεωνίδα Ραβανό και κεντρικό εισηγητή τον κ. Δημήτριο Μιχαηλίδη, με θέμα την ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

 ENA PREBEZAS 2014 NOEMBRIOS TSIROGIANNHS

Στην φωτογραφία: (από αριστερά), Δημήτρης Μιχαηλίδης, Νίκος Δημητράκος, Γιάννης Παϊζάνης, Σπύρος Νάκας, Λεωνίδας Ραβανός, Χρήστος Τσιρογιάννης (Δήμαρχος Αρταίων), Μιχάλης Ιωάννου & Μπάμπης Μπαλακέρας

«Στην ημερίδα πήραν τον λόγο και παρουσίασαν θέσεις και σκέψεις οι: κ. Τσιρογιάννης Χρήστος (Δήμαρχος Αρταίων), ο κ Κορωναίος Θόδωρος (Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας), ο κ. Ραβανός Λεωνίδας (Πρόεδρος Νέων Αγροτών Πρέβεζας, και πρωτεργάτης της ιδέας), Βήχας Κων/νος, η κα Μπούκα Φωτεινή, ο κ. Μπαλακέρας Χαράλαμπος, ο κ. Δημητράκος Βλάχος, ο κ Ιωάννου Μιχάλης, ο κ Παϊζάνης Γιάννης, ο κ. Νάκας Σπυρίδων και άλλοι.

Από τη γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή σκέψεων προέκυψαν:

1. Η επόμενη συνάντηση θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου 2014 στην Άρτα, στις 12.00, στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ, για αγρότες από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.

2. Θα γίνουν και άλλες δύο συναντήσεις στην Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα, ώστε μετά από τις τέσσερις συναντήσεις να έχει καλυφθεί επαρκώς η ενημέρωση όσων πιθανόν ενδιαφέρονται για το μέλλον του αγροτικού κόσμου.

3. Με ημερομηνία-στόχο την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015, προβλέφθηκε συνάντηση όλων (δηλαδή των αγροτών από τις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Πρεβέζης και Άρτας) στην Φιλιππιάδα, στις 12.00, για δημόσια παρουσίαση της Πανηπειρωτικής Ένωσης Αγροτών-Π.Εν.Α..

 Η Πανηπειρωτική Ένωση Αγροτών-Π.Εν.Α. έρχεται να συμβάλει στην συμμετοχή και των αγροτών ακριβώς σε αυτά τα παραπάνω κενά στην περιφερειακή ανάπτυξη, χωρίς να δημιουργεί υπερκατασκευή και απομάκρυνση από τις αμεσοδημοκρατικές επιλογές και ελέγχους, που συνέβησαν στις αντιπροσωπευτικές διαδικασίες (ομοσπονδίες, συνομοσπονδίες, οργανώσεις σφραγίδες κλπ), που ταλαιπώρησαν πολύ όλους τους αγρότες, και γενικότερα τους κατοίκους της υπαίθρου.

Για την καλύτερη οργάνωση της προσπάθειας επιλέχθηκε να δημιουργηθούν Ομάδες Πρωτοβουλίας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Έτσι στην Πρέβεζα η Ομάδα Πρωτοβουλίας πλαισιώνουν οι Νίκος Δημητράκος (Βράχος), Μιχάλης Ιωάννου (Αγιά), Κώστας Ματέρης (Χειμαδιό), Μπάμπης Μπαλακέρας (Φλάμπουρα), Σπύρος Νάκας (Βουβοπόταμος), Γιάννης Παϊζάνης (Πρέβεζα), και Λεωνίδας Ραβανός.

Πληρ: 6974111252, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΗΧΩ της Άρτας

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου