Banner Πανω
 
 
 


Ζητούνται άμεσες παρεμβάσεις…Ο μηχανικός και αντιδήμαρχος

τεχνικών υπηρεσιών, πολεοδομίας

και πολιτικής προστασίας Γιώργος

Καραγεώργος, ζητάει άμεσες λύσεις

 

Κοντεύουν τρεις μήνες, που στο τιμόνι του Δήμου Αρταίων είναι ο Χρήστος Τσιρογιάννης και η διαπίστωση πολλών συμπολιτών μας, είναι ότι το σημείο που… πονάει η παρούσα δημοτική αρχή, είναι η χαρακτηριστική αργοπορία στην λήψη και -περισσότερο- στην υλοποίηση αποφάσεων οι οποίες, κατά έναν τρόπο αποτελούσαν και την σημαία του προεκλογικού αγώνα του συνδυασμού του δημάρχου.

Δεν είναι μόνο οι πολίτες, που κάνουν αυτή την διαπίστωση και με τον δικό τους τρόπο, ζητούν ν’ αλλάξει ρότα η δημοτική αρχή. Σοβαρές φωνές, στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής, ακούγονται και υπενθυμίζουν, τα αυτονόητα και προς τον δήμαρχο, αλλά και προς όλους τους συνεργάτες της αυτοδιοικητικής ομάδας.

Οι πληροφορίες της «Γ», αναφέρουν πως ο μηχανικός και αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, πολεοδομίας και πολιτικής προστασίας Γιώργος Καραγεώργος, είναι απ’ αυτούς που έχουν διαπιστώσει καθυστερήσεις και παλινωδίες, σ’ ότι αφορά το καθημερινό έργο της δημοτικής αρχής, αλλά και τις αλλαγές που έπρεπε να έχουν προκύψει και σήμερα είναι ακόμη στο στάδιο της συζήτησης.

Ο ίδιος επιμένει πως με την καλή διάθεση και όχι με ρυθμούς δημοσίου, μπορούν ν’ αλλάξουν πολλά πράγματα, τονίζοντας στις συζητήσεις που κάνει πως και ως ελεύθερος επαγγελματίας, έχει την αίσθηση της αμεσότητας στην λήψη αποφάσεων, αλλά και στην υλοποίησή τους.

Μας έλεγε άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα δρώμενα στο δημαρχιακό μέγαρο, πως ήδη έχει κάνει συγκεκριμένες παρατηρήσεις, για το παραχθέν(;) έργο της δημοτικής αρχής, με «αιχμή του δόρατος», θέματα που αφορούν στο κυκλοφοριακό και άλλα ανάλογα, αυτά δηλαδή που συνιστούν την καθημερινότητα του πολίτη, η οποία είναι επιβαρυμένη και δεν πρέπει, κατά την εκτίμησή του να προκύψουν καθυστερήσεις, στην αντιμετώπιση βασικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι ο άνθρωπος που πιέζει, για άμεσες παρεμβάσεις και λύσεις και ως πρακτική αυτό, πρέπει να είναι το ζητούμενο της δημοτικής αρχής και προσωπικά του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, μιας και ο ίδιος είναι -λογικά- ο αποδέκτης της όποιας κριτικής γίνεται απ’ τους πολίτες.

Οι άμεσες λύσεις…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καραγεώργος, που όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν πήγε στο Δημαρχείο για να περάσει την ώρα του, αλλά για να εργαστεί και να παρουσιάσει έργο, έχει θέσει πολύ ψηλά στην ατζέντα του, το κυκλοφοριακό πρόβλημα, που κι αυτός διαπιστώνει πως είναι τεράστιο και πρέπει άμεσα να προκύψουν αποφάσεις.

Η πρότασή του, μας έλεγαν συνομιλητές του, είναι συγκεκριμένη. Για να προκύψει κίνηση στο κέντρο, πρέπει να προκύψει κίνητρο για τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν τα υπάρχοντα παρκινγκ. Που σημαίνει ότι αυτά πρέπει να νοικοκυρευτούν και το πρώτο να εγγυώνται την ασφάλεια των οχημάτων, που θα παραμείνουν εκεί.

Επίσης, επιμένει πως άμεσα πρέπει να προκύψουν αποφάσεις, για το κέντρο της πόλης, ώστε και τα οχήματα να κυκλοφορούν και κόσμος να μπορεί να μπαίνει στο κέντρο, για να αποκτήσει κίνηση και ζωή.

Και πολλά άλλα ζητήματα, που θέτει, αλλά και υπενθυμίζει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καραγεώργος, κρίνονται απ’ τους γνωρίζοντες ως σοβαρά, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Χρήσιμες απόψεις…

Θα λέγαμε πως η παρουσία του συγκεκριμένου αντιδημάρχου στην δημοτική ομάδα του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, είναι εξόχως ενδιαφέρουσα, άρα και χρήσιμη. Και η αγωνία του να παραχθεί άμεσα έργο, σε απλά και καθημερινά πράγματα, πρέπει να αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο του δημάρχου και της δημοτικής αρχής συνολικά. Αξιοποιούμενη η διάθεσή του, να προκύψει αποτέλεσμα στην λειτουργία της δημοτικής αρχής, μπορεί η ίδια να αλλάξει εικόνα και να καταξιωθεί ακόμη περισσότερο στην συνείδηση του πολίτη.

Άλλωστε οι αγωνίες του, είναι οι προεκλογικές διακηρύξεις του συνδυασμού, που πήρε τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Η ΓΝΩΜΗ

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...