Banner Πανω
 
 
 

ΑΡΤΑ: Με gueststar τον πρώην δήμαρχο Π. Οικονομίδη, έκανε την παρουσίαση του συνδυασμού του, ο απερχόμενος Γιάννης Παπαλέξης

«Βουτιά» στο παρελθόν!

 


Με gueststar τον πρώην δήμαρχο Π. Οικονομίδη, έκανε την παρουσίαση του συνδυασμού του, ο απερχόμενος Γιάννης Παπαλέξης

 

Αν και είχαν φροντίσει, να διαρρεύσουν πως με τον συνδυασμό που θα παρουσιάσει ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, θα κάνει το μεγάλο «μπάμ», όσοι τους πίστεψαν και βρέθηκαν προχθές στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, το λιγότερο απογοητεύτηκαν. Καμία σχέση, οι πληροφορίες με την πραγματικότητα, μιας και ο Γ. Παπαλέξης, «επιστράτευσε» απ’ την μια δυνάμεις του παρελθόντος και απ’ την άλλη πολίτες, που για τον έναν ή τον άλλο λόγο έχουν κάποια σχέση με το Δήμο.

Gueststarτης εκδήλωσης, ο πρώην δήμαρχος Πάνος Οικονομίδης, ο οποίος στην δημόσια εκφορά του λόγου του, φαίνεται πως λησμονεί το ταραγμένο 2010, που θεωρούσε πως η παρουσία του Παπαλέξη στον Δήμο Αρταίων, θα είναι ταυτόσημη και την καταστροφή του.

Ο δε απερχόμενος δήμαρχος Γ. Παπαλέξης, εμφανίστηκε και την ύστατη στιγμή αμετανόητος! Λόγια και υποσχέσεις, που δεν μπορούν να γίνουν πράξη με τίποτα, αλλά είναι γνωστό, για την επανεκλογή του και την ερχόμενη πενταετία, στην οποία όπως λένε και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του, «θα παιχτούν πολλά», χωρίς ο απλός πολίτης, να αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αυτό.

Δείγμα ποιοτικής ανεπάρκειας, αλλά και αλαζονείας. «Θα ασφαλτοστρώσουμε 100 χιλιόμετρα αγροτικούς δρόμους, την επόμενη πενταετία», είπε και βεβαίως βρήκε πρόσφορο ακροατήριο να τον ακούσει, μιας και σε τέτοιες εκδηλώσεις, δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος, αλλά ούτε κι αυτός μπήκε στον κόπο να εξηγήσει πως είναι δυνατόν να κατασκευαστεί ένα τέτοιο έργο σε μια πενταετία και στο περιβάλλον, που κινείται σήμερα η αυτοδιοίκηση.

Τα… καλά στην ομιλία του, τα κράτησε για το τέλος… Η υπερβολή και ο αποπροσανατολισμός, είχαν την τιμητική τους… «Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, τα τρία αυτά χρόνια, δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ, για να αφήσουμε κάτι σε αυτόν τον τόπο. Οδηγός μας, είναι οι ανάγκες του Δήμου και των δημοτών μας και όχι η προσωπική μας ματαιοδοξία», είπεθεωρώντας ότι απευθύνεται, σε ανθρώπους που δεν ζουν στην Άρτα και δεν είχαν την δυνατότητα να διαπιστώσουν το τι έγινε, κατά την διάρκεια της θητείας του απερχόμενου δημάρχου.

Σ’ ότι αφορά τα πρόσωπα που παρουσιάστηκαν, η εκτίμηση όσων πληροφορήθηκαν τα ονόματα, είναι πως απ’ αυτά, δεν υπάρχει εκείνη η πολιτική και κοινωνική προσωπικότητα, που μπορεί να κάνει την διαφορά και να δώσει το πνεύμα της αισιοδοξίας, που κάθε συνδυασμός απαιτεί, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αγγέλης Χρήστος, Βασιλάκη Βίκυ, Βασιλάκος Απόστολος, Βίτσιος Σταύρος, Βλάρας Γρηγόριος, Γαλήνας Περικλής, Γέμος Βασίλειος, Γεωργίου Φώτιος, Γιαμούρης Νικόλαος, Γιώτης Χρήστος, Γκισούλης Δημήτριος, Γκόκας Γεώργιος, Γούση Μαρία, Ζιώγος Βασίλειος, Καπέλης Γεώργιος, Καραγιώργος Παναγιώτης, Καρέλης Χρήστος, Κασσάρας Χρήστος, Κατσαντούλα Αναστασία, Κέφης Δημήτριος, Κίτσης Δημήτριος, Κοκοβές Νικόλαος, Κουτουρίνης Αχιλλέας, Λάκκας Απόστολος, Λάμπρου Θωμάς, Μάγγου Αικατερίνη, Μαλαμής Δημήτριος, Μανιφάβας Κωνσταντίνος, Μόσχος Βασίλειος, Μπόζιος Αριστείδης, Νάκα Μαρία, Παπαχρηστάκης Άλκης, Πέτσας Θεόφιλος, Ρίζος Παναγιώτης, Σάλλα Ιουστίνη, Σκανδάλης Ευάγγελος, Τζίμας Δημήτριος, Τζιομάκης Χρήστος, Τζουβάρα Μαρία, Τσαμπάς Αναστάσιος, Τσιρογιάννης Θωμάς, Φλώρος Νικόλαος, Χήτα Αλεξάνδρα

Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι

Αγγέλης Γεώργιος, Αθανασίου Σταύρος, Αντωνίου Ιωάννης, Βασιλείου Λάμπρος, Βίτσιος Σπυρίδων, Γάτα Ανδριανή, Γεωργοδήμος Γεώργιος, Γιάννακα Μαρία, Γιώτη Διαμάντω, Δημουλιάς Χρήστος, Ζαρκάδας Ιωάννης, Ζαχαριάς Λάμπρος, Ζιάκος Δημήτριος, Ζολώτα-Βίτσιου Δήμητρα, Ζούμπου Δήμητρα, Ζουμπούλη Λίτσα, Θόδης Δημήτριος, Ιωσηφίδης Θεοκλής, Καλαμπόκης Δημήτριος, Καραγιάννη Κωνσταντίνα, Κατσάνος Ελευθέριος, Καψάλης Γρηγόριος, Κέφη Σοφία, Κλεισούρας Νικόλαος, Κοσμάς Χρήστος, Κούσουλας Ευάγγελος, Λιάκατση Ελένη, Λούσιας Λάμπρος, Λυμούρης Αντώνιος, Λύτρα-Βούβαλη Μαρία, Μανώλης Θωμάς, Ματσούκας Νικόλαος, Μήλιου Βιργινία, Μίλιος Κωνσταντίνος, Μπουρνάκα Βαλεντίνα, Νικολάου Χρήστος, Νικοπολίδης Χαράλαμπος, Νούλης Παναγιώτης, Ντάλα-Μπαρμπιέ Αγγελική, Νταλαμάγκου Αλεξάνδρα, Παίδαρος Γεώργιος, Πανούσιος Γεώργιος, Παπαδημητρίου Κατερίνα, Παπαχρηστάκη Αθηνά, Παππάς Ευάγγελος, Παύλου Βασιλική, Ρίζου Σπυριδούλα, Σιαμάνης Γεώργιος, Σκέντος Παναγιώτης, Τάσιος Νικόλαος, Τατσιώνα Μαρίνα, Τζιόκας Δημήτριος, Τζώρας Δημήτριος, Τσιαντής Ευάγγελος, Τσιβίκης Ευάγγελος, Τσόγκας Βησσαρίων, Τσώλα Σπυριδούλα, Χαλάστρας Γεώργιος, Ψυλλιάς Χρήστος

Η Γνώμη


 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...