Banner Πανω
 
 
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για το εκλογικό αποτέλεσμα και τον β΄γύρο της αναμέτρησης στον Δήμο Αρταίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για το εκλογικό αποτέλεσμα και τον β΄γύρο της αναμέτρησης στον Δήμο Αρταίων

 

Δεν προσβάλλουμε τον κόσμο μας δίνοντάς τους "γραμμή ή κατεύθυνση"

 

"Σεβόμαστε απόλυτα όλους όσους μας ψήφισαν στις 18 Μάη. Σεβόμαστε και τιμούμε την κρίση και τη συνείδησή τους και γι΄αυτό δεν πρόκειται να τους προσβάλλουμε δίνοντάς τους «γραμμή ή κατεύθυνση» για το τι πρέπει να κάνουν στην επαναληπτική εκλογή της 25ης Μάη. Πάντα πιστοί στις δημοκρατικές μας αρχές και παραδόσεις, είμαστε σίγουροι, ότι οι φίλες και φίλοι συμπολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους, έχουν την ευθυκρισία να αποφασίσουν κατά συνείδηση για το β’ γύρο των δημοτικών εκλογών"
   «Χαμένη μάχη είναι αυτή που δε δόθηκε ποτέ». Κι εμείς - η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ- δώσαμε, δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά αγώνες για τη δημοκρατία, για τα δικαιώματα των εργαζόμενων και των ανέργων, για τη δημόσια και δημοτική περιουσία, γιαι τα κοινωνικά αγαθά, καθώς και για την προάσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του κάθε συμπολίτη μας που οι μέχρι τώρα οι κυρίαρχες πολιτικές τον έχουν σπρώξει στο περιθώριο της κοινωνίας.
   Θα πρωτοστατήσουμε στο στήσιμο και στην Άρτα δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης για να αντισταθούμε στη βαρβαρότητα, που γεννά η μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης και των εντολοδόχων της. Θα συνεχίσουμε να πολιτευόμαστε χωρίς υπόγειες διαβουλεύσεις και συναλλαγές, αλλά βάσει αρχών, δημόσια και ανοικτά, με διαδικασίες συλλογικές και δημοκρατικές, με ηθική και εντιμότητα. Με όπλα τις αξίες και τις ιδέες μας, την πείρα και τη διαδρομή μας, το ήθος και η συμπεριφορά μας θα πρωτοστατήσουμε σε κινήματα και σε αγώνες για το καλό του τόπου μας, γιατί:

   Πιστεύουμε σε έναν δήμο αξιών και όχι εξουσιαστών.
   Πιστεύουμε σε μια πολιτική των πολιτών και όχι των κολλητών ή των εκλεκτών.

   Μας ενώνει: η αγωνία για το σήμερα, η ελπίδα για το αύριο, η αγάπη για τον τόπο μας. 
   Παρά τις πολλές δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν, καταφέραμε μέσα σε ένα πολύ σύντομο και πυκνό χρονικό διάστημα να κάνουμε πάρα πολλά. Επικοινωνήσαμε με πολλούς συμπολίτες μας, με φορείς, με υπηρεσίες και με συλλογικότητες, ανταλλάσσοντας ιδέες και προτάσεις. Χτίσαμε λέξη προς λέξη ένα πρόγραμμα ανοιχτό, σαφές και αναλυτικό για το Δήμο μας. Φτιάξαμε ένα -κατά κοινή ομολογία- εξαιρετικό ψηφοδέλτιο και δώσαμε μια έντιμη και καθαρή μάχη. Χωρίς ταξίματα και εκβιασμούς, χωρίς υποσχέσεις διορισμών και μεταθέσεων, χωρίς πελατειακές σχέσεις ή δημοσιοσχετίστικες πρακτικές. Χωρίς τη στήριξη των διαφόρων τοπικών συμφερόντων και «διαμεσολαβητών», χωρίς ιλουστρασιόν διαφημιστική καμπάνια και προβολή.
   Όλοι εμείς που απαρτίσαμε τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ καταφέραμε και κάναμε πράξη τη συλλογικότητα. Ζήσαμε την ομορφιά της αναζήτησης και της επικοινωνίας. Συνεργαστήκαμε, προτείναμε λύσεις, θέσαμε ζητήματα, βάλαμε «ατζέντα» διαλόγου και αντιπαράθεσης, ανοίξαμε δρόμους και παλέψαμε με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Κι όλα αυτά, γιατί εμείς έχουμε ένα διαφορετικό πρότυπο και μια άλλη αντίληψη για τη διοίκηση του τόπου μας. Ένα πρότυπο εξουσίας που πηγάζει αποκλειστικά και μόνο από το λαό, με το λαό, για τον λαό. Και γιατί εμείς το μόνο που υποσχεθήκαμε ήταν ότι θα κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα. Δίπλα και μαζί με τους Δημότες θα αντιπαλεύουμε τις πολιτικές της φτώχειας και της μιζέριας. Τραβήξαμε και τραβάμε κόκκινες γραμμές, μένοντας ανυποχώρητοι και αταλάντευτοι στις ολοκληρωμένες προγραμματικές θέσεις που καταθέσαμε προεκλογικά. Θέσεις με ρεαλισμό και όραμα, που αποτελούν ανάχωμα για τη μεταμόρφωση του Δήμου μας σε διεκπεραιωτή του έργου της μνημονιακής καταστροφής. Είμαστε αντίθετοι και δεν θα επιτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση κοινωφελών δραστηριοτήτων καθώς και κοινωνικών δομών του Δήμου, των υπηρεσιών καθαριότητας, του νερού, του ΞΕΝΙΑ ή άλλων δημοσίων και δημοτικών χώρων, που προορίζονται για όλους τους δημότες και αφορούν την ποιότητα της ζωής όλων μας. Δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση και απαξίωση της ζωής μας, ούτε του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θα επιμείνουμε και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, μέχρι τα όνειρά μας να πάρουν κάποτε την εκδίκησή τους.
   Είμαστε περήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε.
   Ευχαριστούμε όλες και όλους του συνδημότες που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε, μαχόμενοι μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι χρόνια αντίστασης και ανατροπής. Χρόνια οργανωμένης δουλειάς, χρόνια συμμετοχικών κατακτήσεων, χρόνια αλληλεγγύης και αποκατάστασης των πληγών. Χρόνια δημιουργίας.
   Σεβόμαστε απόλυτα όλους όσους μας ψήφισαν στις 18 Μάη. Σεβόμαστε και τιμούμε την κρίση και τη συνείδησή τους και γι΄αυτό δεν πρόκειται να τους προσβάλλουμε δίνοντάς τους «γραμμή ή κατεύθυνση» για το τι πρέπει να κάνουν στην επαναληπτική εκλογή της 25ης Μάη. Πάντα πιστοί στις δημοκρατικές μας αρχές και παραδόσεις, είμαστε σίγουροι, ότι οι φίλες και φίλοι συμπολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους, έχουν την ευθυκρισία να αποφασίσουν κατά συνείδηση για το β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Άρτα, 20-5-2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

http://tilevoasartas.blogspot.gr


 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...