Δεκάχρονος απ’ τους Κωστακιούς,  έχασε την ζωή του από εισπνοή  αερίων ζωοτροφών

Αυτό κι αν δεν είναι πρωτάκουστο. Δεκάχρονος μαθητής απ’ τους Κωστακιούς Άρτας, βρέθηκε σήμερα το πρωί, στην επιχείρηση του πατέρα του, όπου ξεφόρτωναν ζωοτροφές, εισέπνευσε τα αέρια που προφανώς είναι επικίνδυνα και έχασε την ζωή του!

Το ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε μόλις το παιδί έδειξε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα, το βρήκε σε κρίσιμη κατάσταση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά την μεταφορά του, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, άφησε την τελευταία του πνοή. Οι γιατροί του Νοσοκομείου έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να το επαναφέρουν, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιζητούμενο.

Η σωρός του άτυχου παιδιού, θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, για νεκροψία – νεκροτομή.
Η γνώμη


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας