ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Αντ. Μπέζας «Θα επαναλειτουργήσει ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Φιλιατών»

 Αντ. Μπέζας «Θα επαναλειτουργήσει ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Φιλιατών»


Με  απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Πελοπίδα Καλλίρη και μετά από παρέμβαση του  Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Αντώνη Μπέζα, τροποποιήθηκε προηγούμενη σχετική απόφαση επιχορήγησης του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών και εγκρίθηκε το ποσό των 55.000 ευρώ για την επισκευή και συντήρηση του Αξονικού Τομογράφου του Νοσοκομείου.
 
Η απόφαση έχει ήδη αποσταλεί στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος  και στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για τις περαιτέρω  ενέργειες που απαιτούνται  ώστε να επαναλειτουργήσει μετά από αρκετούς μήνες ο Αξονικός Τομογράφος του θεσπρωτικού Νοσοκομείου, αποκαθιστώντας έτσι το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του νομού.
Πηγη.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑpress

 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας