Νεκρός σε φορτηγό στο λιμάνι Ηγουμενίτσας

Νεκρός σε φορτηγό στο λιμάνι Ηγουμενίτσας

 

Μία ακόμη ανθρώπινη τραγωδία.... Μία ακόμη χαμένη ζωή στην προσπάθεια αναζήτησης ελπίδας! Νεκρός βρέθηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ένας Αφγανός, μέσα στο φορτηγό που πιθανόν είχε κρυφτεί, με σκοπό να φτάσει στην Ιταλία.
Το πτώμα εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο που έκαναν οι λιμενικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό το οποίο οδηγούσε Αλβανός, ήταν φορτωμένο με κρουασάν.

Η τέντα στην οροφή είχε σκιστεί και ίσως το στοιχείο αυτό υποδηλώνει ότι ο Αφγανός μπήκε εν αγνοία του οδηγού.
Προσπάθησε να κρυφτεί ανάμεσα στο φορτίο... Όμως η προσπάθεια αυτή φαίνεται ότι του στοίχησε τη ζωή καθώς ο θάνατός του σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία προήλθε από ασφυξία.


http://thesprotia-news.blogspot.gr


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας