''ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΑΣ''.Οι θέσεις μας για τους συνεταιρισμούς και

 τις Ομάδες Παραγωγών

 

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους Συνεταιρισμούς και τις Ομάδες Παραγωγών είναι γνωστές σε όλους και έχουν διατυπωθεί πολλάκις. Ειδικά τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης, έχουν γίνει συγκεκριμένα βήματα προς την ενίσχυση και την αναβάθμιση του ρόλου των Συνεταιριστικών σχημάτων. Οι θέσεις αυτές έχουν τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, κι έπειτα από διάλογο με την κοινωνία, τους φορείς και τους πολίτες, αποτελούν πλέον νόμο του κράτους.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη μέρα έχει αποδείξει τις προθέσεις της για την ίδρυση και τη λειτουργία υγιών σχημάτων που θα ενισχύσουν τον πολύπαθο τομέα της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής. Η ένταξη άλλωστε των Ομάδων Παραγωγών στον Αναπτυξιακό Νόμο κινείται ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση, της παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Στην περιοχή της Άρτας, ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους του είδους του στην Ελλάδα και είναι βαρόμετρο για την ευρύτερη περιοχή τόσο για το μέγεθός του όσο και για το ότι στη συνείδηση των καταναλωτών το προϊόν του έχει ταυτιστεί με τον Συνεταιρισμό.

Κατά συνέπεια, θεωρούμε αναγκαία την επιζήτηση της πλέον βιώσιμης λύσης προκειμένου ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας να εξακολουθήσει να αποτελεί οικονομικό σημείο αναφοράς για την περιοχή και να μη χαθούν οι θέσεις εργασίας.

 


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας