Ανύπαρκτες οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Ανύπαρκτες οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία για τις εορτές των Χριστουγέννων. Οι ξενοδόχοι εκτιμούν πως έχει χαθεί η χειμερινή περίοδος και εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο 2021…ζητώντας παράλληλα την άμεση στήριξη της πολιτείας ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν τα ξενοδοχεία και τους υπαλλήλους.

Στην ουσία τα ξενοδοχεία είναι ανοικτά αλλά στην πραγματικότητα είναι κλειστά …αφού δεν υπάρχει καμία κινητικότητα και ούτε πρόκειται να υπάρξει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχεδόν ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό ενώ όλα δείχνουν ότι θα περάσουμε τις γιορτές σε πολύ κλειστό μικρό οικογενειακό κύκλο.

Ο Λευτέρης Ζαρκάδας από πλευράς της Ένωσης Ξενοδόχων βλέπει τα δύσκολα και κάνει λόγο για «ξενοδοχεία ζόμπι» που λειτουργούν χωρίς να λειτουργούν και που είναι ανοικτά ενώ είναι κλειστά.

Οι ξενοδοχειακές μονάδες εντός και εκτός πόλης έχουν δεχτεί πλήγμα ενώ δεκάδες εργαζόμενοι βρίσκονται στον αέρα… μη γνωρίζοντας τι θα γίνει στο αμέσως επόμενο διάστημα και αν θα σώσουν την εργασία τους.

Η ευρύτερη περιοχή του Νομού Ιωαννίνων είναι τουριστικός προορισμός για την περίοδο των Χριστουγέννων αλλά αλήθεια, ποιος έχει τη διάθεση ή την σκέψη να κάνει ένα ταξίδι;

Ο αριθμός των νεκρών και των κρουσμάτων δεν αφήνει  περιθώριο και η μόνη διέξοδος είναι αυτή της τήρησης των μέτρων ώστε να περιοριστεί η πανδημίας.

Η απλή κοινή λογική λέει ότι θα πρέπει να μείνουμε σπίτι μας και να γιορτάσουμε αυστηρά οικογενειακά τις γιορτές των Χριστουγέννων καθώς το σύστημα υγείας δοκιμάζεται και τα περιθώρια στενεύουν για όλους.

«Στην πραγματικότητα η ψυχολογία του κόσμου είναι στα τάρταρα καθώς υπάρχει αγωνία και άγχος» καταλήγει καλώντας την κυβέρνηση να βοηθήσει τις ξενοδοχειακές μονάδες.

Γράφει η Έλενα Στάμου

πηγη.Εφημ. ΠΡΩΪΝΑ ΝΕΑ


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας