Banner Πανω
 
 
 

Έφθασαν στα Γιάννενα τα πρώτα 8 φορτηγά με αθλητικό εξοπλισμό από το Ελληνικό.

Τα πρώτα οκτώ φορτηγά με υπερσύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό  από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού έφθασαν  στα Γιάννενα, ενώ αναμένονται άλλα οκτώ τις επόμενες ημέρες.

Πυλώνες φωτισμού, κερκίδες θεατών, κερκίδες V.I.P., ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων Matrix, συστήματα ήχου, δημοσιογραφικά θεωρεία, φώτα, συστήματα πυρόσβεσης και φορητοί θάλαμοι μεταφέρθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Πανειπηρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.) και θα μοιραστούν στους οκτώ Δήμους του Νομού μας (Ιωαννιτών, Ζίτσας, Μετσόβου, Δωδώνης, Κόνιτσας, Βορείων Τζουμέρκων, Πωγωνίου, Ζαγορίου).

Πρόκειται για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Αμυρά , ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο ως βουλευτής Ιωαννίνων, είχε καταθέσει πρόταση στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Ελληνικό Α.Ε.» για τη δωρεά πολύτιμου υλικοτεχνικού εξοπλισμού προς τον Νομό Ιωαννίνων από τα γήπεδα των ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Ελληνικού, μεταξύ άλλων, της Καλαθοσφαίρισης, του Baseball, του Hockey και των ανοικτών βοηθητικών γηπέδων.

Ο κ. Αμυράς βρέθηκε σήμερα στο Ελληνικό προκειμένου να δει από κοντά τις εργασίες αποκαθήλωσης και μεταφοράς  του εξοπλισμού υπό τον συντονισμό του πρόεδρου του Π.Ε.Α.Κ.Ι. Παντελή Κολόκα.

Ο Υφυπουργός δήλωσε: «Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για τους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισσες, καθώς θα δούμε τα γήπεδα μας και στους οκτώ δήμους του νομού να εκσυγχρονίζονται. Στόχος μας είναι να παρακινήσουμε τους νέους να μπουν στα στάδια και τα γήπεδα, και παράλληλα να  βάλουμε τον Νομό μας πιο ενεργά στη διεκδίκηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και εκδηλώσεων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη για την εξαίρετη συνεργασία που είχαμε και την αναντικατάστατη συμβολή του στην χρηματοδότηση της μεταφοράς του εξοπλισμού, την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της «Ελληνικό Α.Ε.» , Νανά Σπυροπούλου, για το έμπρακτο ενδιαφέρον της προς όλους εμάς τους Γιαννιώτες, την οποία προσκαλώ δημοσίως να την φιλοξενήσουμε στα Γιάννενα, καθώς και τον Γεν.Διευθυντή της εταιρείας Βαγγέλη Πέρπερα».

Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός αποτελείται ενδεικτικά από τα κάτωθι:

Σταθερές κερκίδες Θεατών και από τις 4 πλευρές του γηπέδου καλαθοσφαίρισης, κινητές κερκίδες και κερκίδες  VIP με ανάκληση, 2 Matrix (ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων), ηλεκτρονικές κονσόλες, 8 πυλώνες φωτισμού(από γηπεδα Baseball, Hockey) με 240 προβολείς ύψους 20-30 μέτρων, 1O πυράντοχες πόρτες ασφαλείας, 15 πυλώνες φωτισμού ύψους 10 μέτρων με προβολείς 250 watt, 22 μεγάφωνα 40 watt και 10 watt Q-WAY-4 και IMPULSE 10-R, 150 φωτιστικά σώματα οροφής στεγανά με διαφανές πολυκαρβονικό κάλλυμα (2x36W), 250 φωτιστικά σώματα ψευδοροφής με διαφανές πολυκαρβονικό κάλλυμα (4x18W), 120 φωτιστικά σώματα εσωτερικού χώρου τύπου προβολέα (1000W), 60 φωτιστικά σώματα σσωτερικού χώρου τύπου προβολέα (150W), 70 Φορητοί Πυροσβεστήρες καθώς και Οροφής ABCE & BCE, 20 πυροσβεστικές  Φωλιές, επίτοιχες & χωνευτές, 10 Σταθμοί Ειδικών Πυροσβεστικών Εργαλείων και Μέσων (ΣΕΠΕΜ), πινακίδες σήμανσης, κλειστοί θάλαμοι (ticket office), δημοσιογραφικά Θεωρεία.


 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...