Επίσκεψη εργασίας του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη σήμερα  Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 στην Περιφέρεια Ηπείρου


 

Όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Ηπείρου, ως και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ανέπτυξε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα και υπουργούς της Κυβέρνησης.

Μεταξύ αυτών ήταν οι οδικοί άξονες, τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης, τα αντιπλημμυρικά έργα και η αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, ο εκσυγχρονισμός των ΤΟΕΒ, η εγκατάσταση του πρώην Κλειστού Ξιφασκίας, η εφαρμογή της δασικής νομοθεσίας, η πρόσκληση αλλοδαπών εργατών γης.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης- συνάντησης εργασίας ακολούθησαν δηλώσεις διαδοχικά από τον Περιφερειάρχη κ. Αλεξ. Καχριμάνη, τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα και τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Περιφερειάρχης ξεκινώντας την τοποθέτησή του, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, τόνισε ότι όπως έχει πει στο παρελθόν είναι η τελευταία ελπίδα όχι μόνο για την Ήπειρο, αλλά και για την Ελλάδα να γίνουν αλλαγές στα κακώς κείμενα του κράτους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ορισμένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση εργασίας, δίνοντας έμφαση στην οδική σύνδεση Ιωάννινα- Κακαβιά, στην οδική σύνδεση Ιόνια Οδός- Πρέβεζα, στον παραλιακό άξονα, το Πάρκο Υψηλής Έρευνας και Τεχνολογίας, το πρώην Κλειστό Ξιφασκίας, στην πλήρη εφαρμογή του νόμου που έχει ψηφιστεί για τους δασικούς χάρτες, ως επίσης και στη στήριξη του ποιοτικού πρωτογενούς τομέα, στον εκσυγχρονισμό και τη ρύθμιση των οφειλών των Τ.Ο.Ε.Β.

Επίσης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να συνεχιστεί η προμήθεια στύλων ηλεκτροφωτισμού, ως και να λυθούν τα ζητήματα που υπάρχουν με το Βιοτεχνικό Πάρκο Θεσπρωτίας.

«Θέλω να σας πω ένα ευχαριστώ γιατί με ανέχεστε. Γιατί η αλήθεια είναι ότι είστε ο μόνος που μπορώ – καλύτερα και από Υπουργούς – να μιλήσω. Να σας πω τους προβληματισμούς μου. […]  Αλλά έχω υποχρέωση να τελειώνουμε με τον κρατικισμό και όλους αυτούς που αδικούν τον τόπο μας, και κατά τα άλλα θέλουν να λέγονται προοδευτικοί», υπογράμμισε καταλήγοντας ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

 


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας