Συνελήφθησαν, δύο άτομα για οφειλές Δημοσίου, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα


Συνελήφθησαν, σήμερα (13.03.2015) το πρωί, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 57 και 39 ετών, για οφειλές Δημοσίου.

Ειδικότερα, στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη ένας 57χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των ( 87.319,02) ευρώ.

Επιπλέον, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, συνελήφθη ο 39χρονος για οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των (67.132,40) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. 


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας