Πλήρες Αστυνομικό Δελτίο Ηπείρου.Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016


Συνελήφθησαν άμεσα τρεις ημεδαποί Ρομά, οι οποίοι εμπλέκονται σε ληστεία στην Αμφιθέα Ιωαννίνων

Συνελήφθησαν, την Κυριακή (28.02.2016) το μεσημέρι στην Αμφιθέα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 35, 38 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 12:30 στην Αμφιθέα Ιωαννίνων, ο 35χρονος διέρρηξε σπίτι 53χρονου ημεδαπού, παραβιάζοντας με κατσαβίδι τη μπαλκονόπορτα και αφαίρεσε ένα χρυσό δαχτυλίδι. Κατά τη διαφυγή του, έγινε αντιληπτός από τον παθόντα, ο οποίος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει αλλά ο δράστης τον απώθησε και τράπηκε σε φυγή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και άμεσα διενεργήθηκαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις δράστες και όχημα διαφυγής.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψε ότι οι άλλοι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 38 και 32 ετών, είχαν μεταβεί στην περιοχή, προκειμένου να συνδράμουν στη διαφυγή του δράστη.

Το όχημα διαφυγής, ιδιοκτησίας 37χρονης ημεδαπής που αναζητείται, κατασχέθηκε καθώς και το διαρρηκτικό εργαλείο και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 



Συνελήφθησαν στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, δύο αλλοδαποί, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, την Κυριακή (28.02.2016) το απόγευμα, στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, ένας 30χρονος υπήκοος Ιράν και ένας 25χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι δύο αλλοδαποί επέδειξαν πλαστές ταυτότητες Γαλλίας, τις οποίες προμηθεύτηκαν έναντι του χρηματικού ποσού των (400) ευρώ, προκείμενου ταξιδέψουν λάθρα στην Ιταλία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας. 



Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητό έναν ομοεθνή του, παράνομο μετανάστη

Συνελήφθη, το Σάββατο (27-02-2016) το βράδυ, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 29χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, έναν 26χρονο ομοεθνή του, ο οποίος στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου. 



Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός στην Άρτα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και απείθεια

Συνελήφθη,την Παρασκευή (26-02-2016) το μεσημέρι στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και απείθεια.

Ειδικότερα, ο 31χρονος αρνήθηκε αρχικά τον έλεγχο απωθώντας τους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροβόλο όπλο, παραποιημένο, με προσθήκη μεταλλικού σωλήνα μήκους 20 εκατοστών.

Το παραπάνω όπλο κατασχέθηκε.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας. 


Εξιχνίαση κλοπής από παγκάρι εκκλησίας, στην Ελεούσα Ιωαννίνων

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής από παγκάρι εκκλησίας, στην Ελεούσα Ιωαννίνων.

Από την συνδυαστική αξιοποίηση των στοιχείων της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 29 ετών.

Αναλυτικότερα, οι δύο δράστες βραδινές ώρες της 25/26-01-2016, διέρρηξαν παράθυρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Ελεούσα Ιωαννίνων και αφαίρεσαν από το παγκάρι χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια περιέλουσαν τους εσωτερικούς χώρους με πετρέλαιο, προκαλώντας φθορές.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 




  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου