ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ΕΥΡΩ
Καταδίκη για 37χρονο που χτύπησε μέχρι θανάτου και έκαψε δύο σκυλιά
Με φυλάκιση ενός έτους και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε από το Πλημμελειοδικείο Σερρών, ο 37χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου και έκαψε δύο σκυλιά, τα οποία φιλοξενούνταν στο δημοτικό κυνοκομείο Σερρών.
Ο συμβασιούχος υπάλληλος του κυνοκομείου δικάστηκε το μεσημέρι με την αυτόφωρη διαδικασία. Η επιβληθείσα ποινή είναι με αναστολή. Εξάλλου, σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ, ήτοι 30.000 για κάθε ζώο.
Προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα δύο άτυχα τετράποδα του επιτέθηκαν, όταν πήγε να τα ταΐσει.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΖΟΥΡΛΑΚΟΣ:ΥΓ. Προσωπική μας άποψη είναι πώς η ποινή είναι αστεία και εξευτελιστική για το αδίκημα που διέπραξε ο ήρωάς μας...!!!Αφαίρεσε δύο ψυχές.Αυτό τα λέει όλα.
http://www.imerisia.gr




























