Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός στη Φλωριάδα Αιτωλοακαρνανίας, κατηγορούμενος για

παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

 

Συνελήφθη, χθες (13-05-2017) το μεσημέρι στη Φλωριάδα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 30χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, εντοπίστηκε ο 30χρονος να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, βάρους -31,8- γραμμαρίων.

Η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

 

 

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Ηγουμενίτσα, κατηγορούμενοι για ληστεία

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (13-05-2018) στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, δύο υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 24 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνονται και ακόμη δύο υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 28 και 35 ετών, κατηγορούμενοι για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, χθες μετά τα μεσάνυκτα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι πλησίασαν 24χρονο υπήκοο Πακιστάν και ασκώντας σωματική βία, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

 

 

Συνελήφθη 23χρονος στα Ιωάννινα, για κλοπή κινητού τηλεφώνου

Συνελήφθη, χθες (13-05-2018) τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 23χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ αναζητούνται και δύο 20χρονοι ημεδαποί συνεργοί του, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες τα ξημερώματα σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στα Ιωάννινα, οι τρεις δράστες αφαίρεσαν από 19χρονη ημεδαπή, ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 

 

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής πορτοφολιού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στην πόλη των Ιωαννίνων

Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 38χρονης ημεδαπής

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής πορτοφολιού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 75χρονης ημεδαπής και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 38χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 38χρονη χθες (12-05-2018) το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων, πλησίασε 75χρονη ημεδαπή και με τη μέθοδο της απασχόλησης της αφαίρεσε μέσα από τη τσάντα της το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στο Καναλλάκι Πρέβεζας, για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης

Κατασχέθηκαν πέντε φυτά κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης και ειδικός εξοπλισμός

Συνελήφθη, την Παρασκευή (11-05-2018) το μεσημέρι στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης.

Ειδικότερα, ο 27χρονος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο Καναλλάκι Πρέβεζας και συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, στο πλαίσιο της οποίας διαπιστώθηκε η καλλιέργεια κάνναβης, με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, σε χώρο της κατοικίας του.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 27χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

  • τρία φυτά κάνναβης, ύψους 50 εκατοστών έκαστο, καθώς και δύο φυτά κάνναβης σε πρώιμη ανάπτυξη, τοποθετημένα σε γλάστρες,
  • ανακλαστικό πανί θερμότητας,
  • ανεμιστήρας,
  • θερμόμετρο και υγρόμετρο,
  • μετασχηματιστής, συνδεμένος με λαμπτήρα και ανακλαστήρα φωτός,
  • χρονοδιακόπτης,
  • λάμπα,
  • δύο μπουκάλια με οικολογικό λίπασμα σε υγρή μορφή,
  • συσκευασία με μείγμα καπνού και κάνναβης, βάρους (4) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

 

Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός διακινητής στον Άγιο Ιωάννη Ιωαννίνων, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τρεις μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη, την Παρασκευή (11-05-2018) το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης (περιοχή Άγιου Ιωάννη), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 29χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής, προς το εσωτερικό της χώρας, τρείς ομοεθνείς του, ηλικίας 32, 34 και 30 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen .

Κατασχέθηκα το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 29χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και τα χρηματικά ποσά των (970) ευρώ και (2.000) λεκ Αλβανίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου