Συνελήφθη ημεδαπός στην Εθνική Οδό Αγρινίου - Άρτας, κατηγορούμενος

για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

 

Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, βάρους (15,8) γραμμαρίων


Συνελήφθη, χθες (17-05-2020) το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Άρτας (στο ύψος του Κομποτίου), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και συνελήφθη, διότι αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο, απέρριψε από το παράθυρο του οχήματος ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, βάρους -15,8- γραμμαρίων.

Η παραπάνω ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

 

 

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης – κλοπής εξοχικής κατοικίας στο Πολυνέρι Θεσπρωτίας

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής εξοχικής κατοικίας στο Πολυνέρι Θεσπρωτίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο κατηγορούμενος εμπλέκεται σε διάρρηξη - κλοπή, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 20-01-2020 έως 01-02-2020 σε εξοχική κατοικία στο Πολυνέρι Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν διάφορα τρόφιμα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

 

Στοχευμένοι έλεγχοι στην Ιόνια Οδό σχετικά με την τήρηση των διατάξεων για τους ταχογράφους

Το πρώτο 15νθήμερο του Μαΐου εντοπίστηκαν εννέα (9) φορτηγά στα οποία είχε πραγματοποιηθεί επέμβαση στον ταχογράφο

Επίσης, σε ακόμα ένα φορτηγό διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός χρησιμοποιούσε κάρτες ταχογράφου τρίτων προσώπων

Οι αστυνομικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων συνεχίζουν συστηματικά τους ειδικούς ελέγχους σχετικά με την τήρηση της νομοθεσίας για τους ταχογράφους κατά μήκος της Ιόνιας Οδού.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το πρώτο 15νθήμερο του Μαΐου, εντοπίστηκαν σε εννέα (9) φορτηγά μηχανισμοί επέμβασης, οι οποίοι έδιναν τη δυνατότητα στον οδηγό να αλλοιώνει κατά βούληση την ορθή καταγραφή του ταχογράφου αναφορικά με τη δραστηριότητά του, όπως είναι οι ώρες οδήγησης και ανάπαυσης, η ταχύτητα του οχήματος και τα διανυθέντα χιλιόμετρα .

Επίσης, σε ακόμα ένα φορτηγό διαπιστώθηκε ότι οδηγός προέβαινε σε χρήση δύο καρτών ταχογράφου άλλων οδηγών, με αποτέλεσμα να μην αποτυπώνεται στη δική του κάρτα ο πραγματικός χρόνος οδήγησης.

Στους οδηγούς και ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ακινητοποιήθηκαν τα οχήματα που οδηγούσαν μέχρι την αποκατάσταση της ορθής λειτουργίας του ταχογράφου, από κατάλληλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ενώ οι μηχανισμοί επέμβασης και παραποίησης δεδομένων ταχογράφου αφαιρέθηκαν.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι στα φορτηγά θα συνεχιστούν με σκοπό τη διασφάλιση συνθηκών ασφαλούς οδήγησης.

 


  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

    Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

    Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

    Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου