Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθησαν,

σε δύσβατη - δασική περιοχή του Μαυροβουνίου Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι μετέφεραν πεζοί, περισσότερα από -38- κιλά ακατέργαστης κάνναβης

 

Συνελήφθησαν, σήμερα (27-05-2021) το πρωί σε δύσβατη - δασική περιοχή του Μαυροβουνίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων και στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους που αναζητείται, μετέφεραν πεζοί δύο ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν (24) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -38- κιλών και -350- γραμμαρίων.

Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων των παραπάνω αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Κατασχέθηκαν:

  •  η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών,
  •  χρηματικά ποσά -350- ευρώ και -6.500- λεκ Αλβανίας,
  •  -2- κινητά τηλέφωνα και διάφορες κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 

 

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, σχετικά με την εξιχνίαση -3- υποθέσεων ληστείας και εκβίασης σε βάρος επιχείρησης στην Άρτα, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή και δύο ακόμη ατόμων, που εμπλέκονται στις υποθέσεις

Σε συνέχεια του από 24-03-2021 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας σχετικά με την εξιχνίαση -3- υποθέσεων ληστείας και εκβίασης σε βάρος επιχείρησης στην Άρτα και τον σχηματισμό δικογραφίας από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε βάρος τριών ημεδαπών δραστών, συμπληρωματικά αναφέρεται ότι ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και δύο ακόμη ατόμων, που εμπλέκονται στις υποθέσεις.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα προαναφερόμενα αδικήματα κατά περίπτωση. 

Υπενθυμίζεται ότι, οι κατηγορούμενοι ενεργώντας κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση, μετέβησαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις στο ίδιο περίπτερο στην πόλη της Άρτας, όπου με την απειλή ή άσκηση βίας σε βάρος των υπαλλήλων και με απειλές για βλάβη της επιχείρησης, απέσπασαν διάφορα προϊόντα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.


 
 
 

RADIO-TZOURLAKOS

Καθημερινές Εκπομπές  19.00μμ--23.00μμ

''Προσεχώς''

 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας