Συνελήφθη σε περιοχή της Άρτας ημεδαπός που κατηγορείται  για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο

Σε βάρος του εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα σύλληψης

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της ίδιας υπηρεσίας συνέλαβαν το Σάββατο (24-07-2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Άρτας ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πρωτοδικείου Άρτας για τα αδικήματα του βιασμού και γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες ότι ο ημεδαπός κρύβεται στο σπίτι του, πραγματοποίησαν έρευνα σε αυτό παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, εντός του σπιτιού βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν  σιδερογροθιά, σουγιάς και μαχαίρι κυνηγητικού τύπου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

 

 

Συνελήφθησαν στη Θεσπρωτία δύο αλλοδαποί που μετέφεραν περισσότερα από 33 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενεργώντας στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα, συνέλαβαν χθές (25-07-2021) μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Κεστρίνης Θεσπρωτίας δύο άτομα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για αλλοδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη είσοδο στη χώρα και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται πεζή και τους ακινητοποίησαν προκειμένου να τους ελέγξουν, ενώ συνεργός τους τράπηκε σε φυγή εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι και το δασώδες της περιοχής.

Όπως διαπιστώθηκε, μετέφεραν με δύο ταξιδιωτικούς σάκους (31) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (33) κιλών και (260) γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκε επίσης ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι («πεταλούδα») που κατείχε ένας εκ των συλληφθέντων.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

 

Σύλληψη φυγόποινου στα Ιωάννινα

Συνελήφθη την Παρασκευή (23-07-2021) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός φυγόποινος. 
Ειδικότερα, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πρέβεζας και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης -10- μηνών για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως. 

 

Συνελήφθη ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ποινής κάθειρξης -16- ετών και χρηματικής ποινής -100.000- ευρώ για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν την Παρασκευή (23-07-2021) μετά το μεσημέρι στην περιοχή της Ηγουμενίτσας και συνέλαβαν ημεδαπό φυγόποινο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Εφετείου Κέρκυρας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -16- ετών και χρηματική ποινή -100.000- ευρώ, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών, πράξεις που έγιναν στην Κέρκυρα από τον Μάρτιο του 2018 και έπειτα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 


  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου