Συνελήφθη διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός στη Μέρτζανη Ιωαννίνων
Συνελήφθη χθες (15-11-2021) το μεσημέρι στη Μέρτζανη Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Μέρτζανης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας αλλοδαπός, διεθνώς διωκόμενος.
Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, που διενεργήθηκε κατά την είσοδο του αλλοδαπού στη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από την Interpol Γαλλίας για τα αδικήματα της ε μπορίας ανθρώπων, σεξουαλικής εκμετάλλευσης, πορνείας και ξεπλύματος χρήματος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής σε περιοχή της Άρτας
Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση ημεδαπός
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας υπόθεση κλοπής, που έγινε την 03-11-2021 σε περιοχή της Άρτας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος εμπλέκεται σε κλοπή σωληνώσεων και χάλκινων αντικειμένων από αγρόκτημα, αξίας περίπου -1.500- ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού -5.000- ευρώ σε περιοχή της Θεσπρωτίας
Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση δύο ημεδαποί
Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς υπόθεση κλοπής από σπίτι, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα 04-05/09/2021 σε περιοχή της Θεσπρωτίας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ημεδαπός και ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται σε διάρρηξη σπιτιού, από όπου καταγγέλθηκε ότι αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των -5.000- ευρώ, καθώς και διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας -1.500- ευρώ.
Επιπλέον, προέκυψε ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα, οι κατηγορούμενοι είχαν αποπειραθεί ανεπιτυχώς να εισέλθουν και σε δεύτερη κατοικία στην ίδια περιοχή επιχειρώντας να παραβιάσουν την πόρτα εισόδου.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.