Διερεύνηση περιστατικού επικίνδυνης σωματικής βλάβης στα Ιωάννινα
Κατηγορούνται 4 ημεδαποί
Συνελήφθησαν οι δύο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας
Τέσσερις ημεδαποί ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής και για παραβάσεις περί όπλων, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού, που έλαβε χώρα προχθές (31-01-2026) το μεσημέρι σε περιοχή των Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, δύο από τους κατηγορούμενους κατάφεραν χτυπήματα σε ημεδαπό, χρησιμοποιώντας μαχαίρι, ρόπαλο και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο.
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, από όπου έλαβε εξιτήριο το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση, συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία δύο συνεργοί των παραπάνω κατηγορούμενων, που όπως καταγγέλθηκε, παρείχαν σε αυτούς συνδρομή κατά την τέλεση των πράξεών τους, ενώ κατασχέθηκαν τα αυτοκίνητά τους, με τα οποία είχαν μεταβεί στον τόπο του συμβάντος.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Σημαντική ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε στη Θεσπρωτία
Συνελήφθη αλλοδαπός, που μετέφερε με αυτοκίνητό του σχεδόν -75- κιλά ακατέργαστης κάνναβης
Τη διακίνηση σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών απέτρεψαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας, συλλαμβάνοντας το Σάββατο (31-01-2026) το μεσημέρι έναν αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή των Φιλιατών Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που επακολούθησε, βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών και των πίσω καθισμάτων του οχήματος τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν συνολικά -51- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρος -74- κιλών και -804- γραμμαρίων.
Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν ακόμα το αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Ιωάννινα για διάθεση αλκοόλ σε ανήλικες
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, για την προστασία των ανηλίκων από το αλκοόλ.
Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθη το Σάββατο (31-01-2026) αργά το βράδυ ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκε η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από δύο ανήλικες, οι οποίες παρελήφθησαν στην συνέχεια από τους γονείς τους.
Από τη Δημοτική Αστυνομία βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους -2.000- ευρώ, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB. Δώσε δύναμη στην προσπάθειά μας!!































