Συνελήφθη στα Κτίσματα Ιωαννίνων 36χρονος, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του δύο παράνομους αλλοδαπούς

Συνελήφθη στα Κτίσματα Ιωαννίνων 36χρονος, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του δύο παράνομους αλλοδαπούς

Συνελήφθη χθες (20-06-2013) το βράδυ στη διασταύρωση Κτισμάτων της Ε.Ο. Κακαβιάς - Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά παράνομων μεταναστών.

Ειδικότερα, ο 36χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 21 και 32 ετών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο λαθρομετανάστες κατείχαν Αλβανικά Διαβατήρια τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου, ενώ ο ένας εκ των δύο ήταν καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών λόγω διοικητικής απέλασης.

Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των παράνομων αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας