Αυξήθηκαν στα 3,245 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου τον Φεβρουάριο

Αυξήθηκαν στα 3,245 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου τον Φεβρουάριο

Στα 3,245 δισ. ευρώ ανήλθαν τον Φεβρουάριο οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του δημοσίου προς τους ιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση έναντι του ποσού των 3,099 δισ. ευρώ όπου είχαν διαμορφωθεί τον Ιανουάριο.

Αυτό προκύπτει από τα μηνιαία στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Σε ότι αφορά τις εκκρεμείς επιστροφές φόρων, τον Φεβρουάριο παρουσίασαν μείωση στα 628 εκατομμύρια ευρώ έναντι 648 εκατ. ευρώ του Ιανουαρίου.

Το μεγαλύτερο ποσό ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς τους ιδιώτες αφορά στους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης και ανέρχονται σε 1,886 δισ. ευρώ έναντι 1,815 δισ. ευρώ του Ιανουαρίου ενώ οι οφειλές των νοσοκομείων ανέρχονται σε 787 εκατ. ευρώ έναντι 708 εκατ. ευρώ αντιστοίχως.
http://www.imerisia.gr


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας