Ακινητοποιήθηκε, εξ αιτίας βραχυκυκλώματος και φωτιάς που εκδηλώθηκε στη μηχανή του στο σημείο της βλάβης, λεωφορείο του ΚΤΕΛ της γραμμής

Θεσσαλονίκη - Ασπροβάλτα, το οποίο κινούνταν στην οδό Λαγκαδά, με κατεύθυνση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τις δέκα το πρωί.

Φωτογραφία αρχείου

φωτό αρχείου

Οι καπνοί που έβγαιναν από το χώρο της μηχανής ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει το όχημα και να κατεβάσει τους επιβάτες, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα.

Η μικρής έκτασης φωτιά στη μηχανή του οχήματος κατασβέστηκε από τον ίδιο τον οδηγό με τον πυροσβεστήρα του οχήματος, ενώ προληπτικά ειδοποιήθηκε και μετέβη στο σημείο και ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

http://www.imerisia.gr


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας