Banner Πανω
 
 
 

Γαλίτσης Νίκος Αντιδήμαρχος.Συνάντηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής του Ενότητας.

Φίλες και φίλοι συμπατριώτες ειλικρινά αισθάνομαι την απόλυτη υποχρέωση να κάνω ένα σχόλιο για τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γαλίτση. Προσωπικά για εμένα είναι ο φίλος Νίκος και όχι ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γαλίτσης. Απλός,και με χαμηλό προφίλ,χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον σε ότι έχει σχέση με πολιτικά τρίκ και δημόσιες επικοινωνίες,Αποδοτικός,Εύχρηστος σε ότι καθήκον κι αν του έχει ανατεθεί. Γνωρίζω πολύ καλά πως οι κορόνες και οι φανφάρες δεν αρέσουν στον Νίκο Γαλίτση που πραγματικά είναι η έκπληξη του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιον άλλο συνάδελφό του. Είναι ο ακούραστος άνθρωπος που κατά την προηγούμενη θητεία του έτρεχε όπου κι άν υπήρξε πρόβλημα στην δημοτική Ενότητά του και όχι μόνο. Έχει τρέξει για προσωπικά βιοποριστικά προβλήματα δημοτών του σε συνεργασία με την ιστοσελίδα μας με απόλυτη εχεμύθεια αλλά και αποτελεσματικότητα, και σ`αυτό του οφείλουμε ένα επιπλέον ευχαριστώ.Πιστεύω πώς ήταν έξυπνη και απόλυτα αποδοτική η κίνηση του δημάρχου κ.Κώστα Καψάλη να αναθέσει εκ νέου την αρμοδιότητα του Αντιδημάρχου στον Νίκο Γαλίτση στη Δημοτική Ενότητα Δελβινακίου, που στο κάτω κάτω της γραφής προσέφερε στα μέγιστα με ψήφους εμπιστοσύνης από πλευράς πωγωνισίων στην επανεκλογή του δημάρχου κ.Κώστα Καψάλη. Θέλω γιά άλλη μια φορά να ευχηθώ στον φίλο Νίκο καλή θητεία,αλλά στον Αντιδήμαρχο Νίκο Γαλίτση καλή προσπάθεια στα καθήκοντά του που σε κάθε του θετική αποδοτική προσπάθεια θα είμαστε δίπλα του!!!ΟΧΙ όμως σε περίπτωση ατασθαλίας ή σοβαρής αμέλειας των καθηκόντων του. Εκεί ώς Ιστοσελίδα θα μας βρει απέναντί του. Πιστεύω όμως ακράδαντα πώς το τελευταίο δεν πρόκειται να συμβεί γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του Αντιδημάρχου Νίκου Γαλίτση.

Σχολιάζει: Ο Χάρης Καψάλης

 

 

Αναλυτικά το άρθρο.

 

 

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης είχε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 ο Αντιδήμαρχος Δελβινακίου κ. Νίκος Γαλίτσης με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής του Ενότητας.

Ο κ. Γαλίτσης ενημέρωσε τους Προέδρους για τις νέες του αρμοδιότητες και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Πωγωνίου θα είναι στενός τους συνεργάτης σε αυτή τη γεμάτη προκλήσεις 4ετία. «Ο ρόλος των Τοπικών Συμβουλίων είναι σημαντικός και αναβαθμισμένος. Είστε οι εκπρόσωποι των δημοτών και πολύτιμοι συνεργάτες μας σε αυτή την προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του παραμεθορίου Δήμου μας και την ανάπτυξη της περιοχής» τόνισε.

Από την πλευρά τους οι Πρόεδροι ευχαρίστησαν το Δήμο για τη συνεργασία και έθεσαν επί τάπητος ζητήματα καθημερινότητας και επιμέρους θέματα που αφορούν τα 22 χωριά και οικισμούς της Δ.Ε. Δελβινακίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αριστοτέλης Βίλλης, Αναστάσιος Γιούνης, Βασίλειος Μάτσιας και Γρηγόριος Μποτίνης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...