''ΝΑΙ''.Θα τιμήσουμε τον Μακεδονομάχο Παύλο Μελά.

Το ανακοινωθέν για την πραγματοποίηση της ετήσιας Εκδήλωσης για την μνήμη του πωγωνίσιου Μακεδονομάχου Παύλου Μελά ήρθε σαν όαση εν μέσω της ψυχικής μας ερήμου,κυριολεκτικά να αναπτερώσει το πατριωτικό μας αίσθημα. Την εποχή που άπαντες μέσω της εργαλειοποίησης μιας ίωσης θέλουν να απαξιώσουν όλους τους Πολιτιστικούς θεσμούς την Θρησκεία τήν Οικογένεια,και την Ιστορία μας αυτή η είδηση μας ανέβασε ηθικά. Είναι φοβερό να φωνάζεις και να διαλαλείς όταν ακούς πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θέλει να τιμήσει κάποιους Ήρωές μας. Και βέβαια στην εποχή που ζούμε θέλει και τόλμη από πλευράς δημοτικής αρχής διότι υπάρχουν και κάποιοι δημοσιοκάφροι του Αθηναϊκού διαδικτυακού τύπου που παραμονεύουν φορώντας την επίσημη κουκούλα...το κουστούμι τους δηλαδή και περιμένουν στη γωνία μήπως...Δεν έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτηταααααα..... μέτρα για την μη διασπορά του Κορο(ν)-ιδοϊού;;;Μήπως ο Παπάς που θα ψάλει την επιμνημόσυνο δέηση είναι πολύ κοντά στο άγαλμα του Παύλου Μελά και το κολλήσει covit 19...Μήπως θα χαιρετήσει ο δήμαρχος τους παρευρισκόμενους καλεσμένους με την κλασσική χειραψία και όχι με την νεομοδάτη των Βρυξελλών αγγίζοντας τους αγκώνες μεταξύ τους όπως οι μαριονέτες;;;Μήπως κάποιος παρευρισκόμενος δεν φοράει Φίμωτρο-μάσκα και δεν κάθεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου ο ένας από τον άλλο...και τέλος όχι συγκέντρωση άνω των 9 ατόμων όπως προβλέπει ο νόμος περί μη διασποράς της νόσου...Βέβαια στο κλινών άστυ μαζεύονται 15.000 άτομα τουλάχιστον ό ένας αγκαλιά με τον άλλο χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης. Αλλά βέβαια εκεί δεν μεταδίδεται ο ιός γιατί η συγκέντρωση έγινε για την τηλεοπτική γιορτή της δημοκρατίας... μέσω μιας κακουργηματικής πολιτικοποιημένης πράξης. Ωστόσο επανέρχομαι στο θέμα μας και θέλω να μεταφέρω στη δημοτική αρχή πώς εμείς οι απόδημοι αισθανόμαστε πολύ μα πολύ υπερήφανοι όταν διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις όπως Τιμούμε με επίσημη έστω και λιτή Εκδήλωση την Μνήμη του Πωγωνίσιου Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.''ΑΘΑΝΑΤΟΣ''!!!

 

Σχολιάζει: Ο Χάρης Καψάλης.

 

Αναλυτικά το ενημερωτικό άρθρο για την Εκδήλωση.

 

Ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Παύλο Μελά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 σύμφωνα με τα μέτρα που ορίζει η προστασία της δημόσιας υγείας από την διασπορά του κορονοϊού. Έτσι, η λιτή εκδήλωση θα περιλαμβάνει μόνο την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης και την  κατάθεση στεφάνου από το Δήμαρχο Πωγωνίου.

 «Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει τα δεδομένα σε όλους τους τομείς και μας αναγκάζει να τιμήσουμε λιτά και απέρριτα αυτόν το μεγάλο ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα. » δήλωσε ο κ. Καψάλης


 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου