ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ κου ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤΟΤΗ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ)
ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ 04.05.2016
ΠΡΟΣ
MID ATLANTIC GREEK AMERICAN FOUNDATION
HELLENIC NEWS OF AMERICA και
κο ΠΑΥΛΟ ΚΟΤΡΟΤΣΙΟ ( προεδρο & ιδρυτη των MAGAF & HELLENIC NEWS OF AMERICΑ)
Τα λογια μας ειναι ασημαντα μπροστα στην γενναιοδωρη προσφορα των MAGAF , HELLENIC NEWS OF AMERICA και του κου Παυλου Κοτροτσιου .
Ενα μεγαλο ευχαριστω δεν αρκει στο κο Κοτροτσιο που με τις πραξεις του και τις ενεργειες του αποδεικνυουν οτι ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ και δη ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ – ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΙΟΤΗΣ ,απο ολους εμας που διαμενουμε σε αυτο τον τοπο. Τα οραματα του για την γενετειρα του , τα κανει πραξη εφαρμογης και συνεχεια γεννα ιδεες που σε βαθος χρονου θα τις πραγματοποιησει και θα βοηθησει τον τοπο και τους κατοικους.
Η ομογενεια και ο κος Κοτροτσιος προσωπικα, σε αυτες τις δυσκολες ωρες που περνα η πατριδα μας , συμβαλλουν στα μεγιστα ωστε να ανακουφιστουν οσο γινεται οι συμπολιτες μας.
Μια σειρα προσφορων του στην Κιβωτο του Κοσμου στην Πωγωνιανη, στο Εκκλησιαστικο Γηροκομειο Κονιτσης , στο Τοπικο ιατρειο του Παρακαλαμου , θεωρει οτι ειναι η αρχη για ενα μεγαλεπηβολο σχεδιο που εχει και τονιζει χαρακτηριστικα οτι θα υπαρξει και συνεχεια.
Σαν Επικεφαλης Μειζονος Αντιπολιτευσης Δημου Πωγωνιου , καταρχην νιωθω περιφανος που πρωτα απ ολα ειναι φιλος μου , ειναι χωριανος μου , ειναι ενας καταξιωμενος ανθρωπος που δεν λησμονει την πατριδα του .
Του υποσχομαι οτι το πλανο που εχει κατα νου , για το καλο του τοπου του και των κατοικων ,εγω θα βρισκομαι διπλα του , οχι μονο απο την θεση που κατεχω αλλα και σαν ανθρωπος θα παλεψω ωστε να υλοποιηθει το οραμα του .
Φιλε Παυλο
Σ ευχαριστουμε απο τα βαθη της καρδιας μας
Μετα Τιμης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΤΗΣ
(ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ)