Μετα λύπης μου ενημερώθηκα από τα τοπικά site πώς το φυλάκιο των Δρυμάδων Πωγωνίου εκλεισε!! (Ανάρτηση αντιδημάρχου κυρίου Στέλιου Κουκουλαρη).
Δεν με ξένισε το γεγνός διότι πολλά χρόνια πριν φαινόταν η κατάσταση που κατευθύνεται από άλλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και άπο την σημερινή της Νέας Δημοκρατίας!!!
Εάν σας διαφεύγει η τότε πολιτική στάση μου, θα σας θυμίσω εγώ την συνέντευξη μου και την απογοήτευση μου μετά τη συνάντηση που είχα ώς αρχηγός Δημοτικής Παράταξης, στο Μολυβδοσκεπάστο με τον κύριο Καμμένο ώς Υπουργό Εθνικής Άμυνας τότε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ!! Θα θυμάστε προφανώς τον αγώνα μου για το φυλάκιο συνοριακής φύλαξης στην Καστάνιανη Πωγωνίου και την επίσκεψή μου με τον τότε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κυβενητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ τον κ.Γιάννη Καραγιάννη!!
Θα θυμάστε φαντάζομαι την κραυγή αγωνίας στην ημερίδα της Πανπωγωνισιακης στην Βησσανη που εξέφρασα και έγινα μη αρεστός με τα λεγόμενά μου σε όλους τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των παρατάξεων ΣΥΡΙΖΑ -Νέα Δημοκρατία και λοιπούς!!
Αλήθεια ξαφνικά γιατί μας φαίνεται παράξενο ότι μας άδειασαν ότι δεν υπάρχουμε για το επίσημο κράτος μας;;
Ναι ξέρω για πολλούς δεξιός για άλλους μη δεξιός!!! Γκρινιάρης γραφικός!! Πείτε με όπως θέλετε...Τι είναι παράξενο λοιπόν, σήμερα φώναζα φεύγουν τα παιδιά μας από την περιοχή μας,και δεν είναι μόνο πανηγύρια το Πωγώνι!! Ας μου απαντήσουν όμως όλοι οι βουλευτές άπαντες όμως!!
Από όλα τα κόμματα γιατί όλοι σιγοντάρουν!! Τι ακριβώς έχουν κάνει για μας;; Γιατί μας ερημοποιούν;; Τι ακριβώς θέλουν;;
Έχω απογοητευτεί αλήθεια όμως πάρα πολύ!! Γιατί κάνουμε πολύ αγώνα εδώ στα σύνορα να κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά μας!!! Σας ψηφίζουμε όλους!! Δε μας θέλετε;;; Γιατί έρχεστε στις εκλογές;; Σε κάθε βουλευτή όλων των κομμάτων!!
Και μη μου πείτε οι άλλοι εκτός της νέας Δημοκρατίας ότι δεν είστε συμμέτοχοι !! Εσείς που κυβερνήσατε το δείξατε και έχω αποδείξεις εσείς που δεν κυβερνήσατε που είναι η αντίδραση σας!! Καληνύχτα Πωγωνι !
Όταν έχυνες αίμα Για τη σωτηρία όλης της Ελλάδος σε ήξεραν και σε εξυμνούσαν... τώρα δεν σε ξέρει κανείς!!! Είμαστε λίγοι για να ήμαστε διχασμένοι!!
Ελπίζω στην αντίδραση της δημοτικής αρχής στην οποία θα είμαι υποστηρικτής μέχρι εκεί που δεν παίρνει!!!
Με τιμή Επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος σε μια απαξιωμένη από το κράτος μας περιοχή!!! Δημήτριος Σ Ντότης
Υ.Γ. Αν μου απαντήσει κάποιος ειρωνικά θα είμαι πολύ καυστικός γιατί απλά κουράστηκα όλα τα χρόνια αυτά να παλεύω και κάποιοι να είναι κάμποσοι απο τον καναπέ και ατσαλάκωτοι!!
Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB. Δώσε δύναμη στην προσπάθειά μας!!