Τηλεφωνική Συνέντευξη.Ράδος Γεώργιος.Οδικό δίκτυο Δήμου Ζίτσας-Θεογέφυρο και κύριο θέμα αναστήλωση  Ιεράς Μονής Πατέρων.Ακούστε τον.

 

Με τόν πρ.Αντιδήμαρχο κ.Ράδο Γεώργιο συζητήσαμε για το πρόβλημα που υπάρχει στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ζίτσας,για το Θεογέφυρο,αλλά και σαν κύριο θέμα μας η Ιερά Μονή Πατέρων στο Λίθινο Ζίτσας και η αναστήλωσή της.Ακούστε τον.

Πρέπει και είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω τους συνδημότες του δήμου Ζίτσας πώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος ο κ.Ράδος στάθηκε δίπλα μας σε κάθε κάλεσμά μας ήτε για πληροφόρηση,ήτε για υπόδειξη σημείων ήτε για κάποια γνωριμία με αξιόλογους και ενημερωμένους ανθρώπους που μας εξυπηρέτησαν στα αφιερώματα που κάναμε στην Ιερά Μονή Ραϊδιότισσας στη Βροσίνα και την Ιερά Μονή Πατέρων στο Λίθινο Ζίτσας τόν Αύγουστο του 2021.Τον ευχαριστούμε για μιά άλλη μια φορά.

Δείτε και Ακούστε τη Συνέντευξη


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου