Banner Πανω
 
 
 

Καλά μας κάνουν...Τα θέλει ο Πι@@νός μας

Η διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς κλείνει το υποκατάστημα στο Δελβινάκι πωγωνίου...

 

Η τράπεζα φίλες και φίλοι συντοπίτες την δουλειά της κάνει.Μας θεωρεί λίγο πιό κάτω από τα ζώα...Εσείς τί κάνετε σαν μόνιμοι κάτοικοι ενός καταραμένου τόπου που λέγεται Πωγώνι; Γιατί εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται κατάρα να είσαι από αυτή την παραμεθόρια περιοχή. Η τράπεζα κοιτάζει τα συμφέροντά της από όλες τις πλευρές.

Εσείς θα πρέπει να τρέχετε πλέον στον Παρακάλαμο ή και αργότερα στα Γιάννενα για να τακτοποιήσετε οποιασδήποτε φύσεως συναλλαγή έχετε με την τράπεζα. Μην περιμένετε να κάνει και πολλά ο δήμος Πωγωνίου. Το πολύ πολύ να κάνει μια διαμαρτυρία...Ε!!!καί...Τον έχουν γραμμένο κανονικά...ίσα ίσα που θα λένε τα μεγαλοστελέχη της τράπεζας Πειραιώς πως τους κάνουμε και αρνητική διαφήμιση που όπως έχει αποδειχθεί είναι η καλύτερη. Εμείς οι πωγωνίσιοι τι κάνουμε;Απλά μιξοκλαίμε και περιμένουμε από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Για να δούμε,θα στηθούν ουρές από πωγωνίσιους όχι μόνο στο Δελβινάκι αλλά και σε όλη την επικράτεια έξω από τα κατατόπους υποκαταστήματα, της τράπεζας Πειραιώς και να ζητούν μετακίνηση των καταθέσεών τους σε κάποια άλλη τράπεζα; Θα παγώσουν πάσης φύσεως συναλλαγές όλοι οι πωγωνίσιοι σε όλη την υφήλιο με την τράπεζα Πειραιώς;Έτσι για το γαμώτο που λένε. Για να δούμε είμαι τόσο πολύ περίεργος μήπως και ξυπνήσουμε κάποια φορά και κάνουμε και κάτι σωστό. Ούτως ή αλλιώς και μετά από μερικά χρόνια η τράπεζα Πειραιώς θα σας πεί πώς ούτε και στον Παρακάλαμο βγάζει κέρδη άρα πρέπει να κλείσει και εκεί. Τρέξτε μετά στα Γιάννενα κορόιδα πωγωνίσιοι και ειδικά άτομα τρίτης ηλικίας γιατί αυτοί απέμειναν στο Πωγώνι. Άς ξυπνήσουμε κάποια φορά από τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει και άς κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε...ΤΟ ΣΩΣΤΟ...Την σωστή διαμαρτυρία...και όχι το κουβεντολόι γύρω—γύρω στα καφενεία και μετά από λίγο έχει ξεχαστεί.

Γράφει: Ο Χάρης Καψάλης

 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Πωγωνίου.

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

«Το Δ.Σ. του Δήμου Πωγωνίου εκφράζει ομόφωνα την αντίθεσή του στην απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το υποκατάστημα Δελβινακίου, ένα υποκατάστημα που επί 6 δεκαετίες εξυπηρετούσε τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Μία ενέργεια λανθασμένη, καθώς διαφαίνεται ότι ελήφθη χωρίς να υπολογιστεί η οικονομική δραστηριότητα της περιοχής όπως και η κοινωνική διάσταση της λειτουργίας ενός τραπεζικού υποκαταστήματος σε μία παραμεθόρια Δημοτική Ενότητα.

Οι κάτοικοι του Δελβινακίου καλούνται να υποστούν τις συνέπειες μίας απόφασης που ελήφθη με καθαρά οικονομικά κριτήρια, χωρίς να υπολογιστούν οι δεκάδες παράμετροι που αφορούν στην τοπική κοινωνία και στη στήριξη που έλαβε η τράπεζα από τους δημότες μας στα 60 περίπου χρόνια λειτουργίας του υποκαταστήματος.

Οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Δελβινακίου, καθώς και οι κάτοικοι των όμορων Δημοτικών Ενοτήτων που εξυπηρετούνταν στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, καλούνται από τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς να εξυπηρετούνται, από τις 18 Ιανουαρίου 2018, από το υποκατάστημα Παρακαλάμου, χωρίς να ληφθούν υπόψη οι δυσκολίες στη μετακίνηση των δημοτών, η ηλικιακή ομάδα στην οποία ανήκουν πολλοί κάτοικοι, η ιδιομορφία της περιοχής καθώς και η ανάγκη για άμεση εξυπηρέτηση από όσους εμπιστεύονται την τράπεζα για τις επαγγελματικές τους συναλλαγές.

Καλούμε τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς να εκτιμήσει όλες τις παραμέτρους του σοβαρού αυτού ζητήματος και να ακυρώσει την απόφαση για κλείσιμο του υποκαταστήματος Δελβινακίου, συνεχίζοντας τη λειτουργία του, έστω με την υπάρχουσα μέχρι σήμερα κατάσταση (2 φορές την εβδομάδα), καθόσον το συγκεκριμένο υποκατάστημα δεν επιβαρύνεται με ενοίκιο διότι στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο».


 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...