Banner Πανω
 
 
 

ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.Ενημέρωση για το επίμαχο δρομολόγιο λεωφορείου πρός τα ακριτικά χωριά Κτίσματα-Χαραυγή-Καστάνιανη-Αγία Μαρίνα.

Φίλες και φίλοι πωγωνίσιοι σχετικά με το επίμαχο δρομολόγιο λεωφορείου των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων πρός τα χωριά Κτίσματα-Χαραυγή-Καστάνιανη-Αγία Μαρίνα έχω να σας κάνω την εξής ενημέρωση.

Λόγω ανησυχίας μας,σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα Σάββατο 2-11-2019  η Ιστοσελίδα μας με τον Πρόεδρο των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων κ.Γκίκα Γρηγόρη μας επιβεβαιώθηκε γιά άλλη μια φορά πώς το δρομολόγιο θα επαναλειτουργήσει.

Η αρχική υπόσχεση ήταν έως το τέλος του μηνός Οκτωβρίου μετά τις τηλεφωνικές συνεντεύξεις που έκανε η Ιστοσελίδα μας προβάλλοντας το θέμα και τα προβλήματα που δημιουργούνται γύρω από αυτό. Όμως. Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος κ.Γκίκας Γρηγόρης το εν λόγω θέμα πρέπει να επανεξεταστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων,και αυτό στάθηκε αδύνατο να γίνει μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου και λόγω του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου που μεσολάβησε. Εντός της ερχόμενης εβδομάδος όπως μας διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος κ.Γκίκας θα συζητηθεί το θέμα στο Δ.Σ και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 το λεωφορείο θα κάνει το δρομολόγιό του κανονικά. Υπάρχει μια ελάχιστη περίπτωση λόγω στενού χρονοδιαγράμματος να ξεκινήσει την μεθ`επόμενη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019. Βέβαια εξυπακούεται πώς πρέπει και οι μόνιμοι κάτοικοι των συγκεκριμένων χωριών να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται για να επαναλειτουργήσει το δρομολόγιο.

Το δρομολόγιο όπως μας είπε και ο Περιφερειάρχης κ.Καχριμάνης Αλέξανδρος θα είναι προσωρινό και θα συνεχιστεί μόνον εάν ..και εφόσον......

Μετακινήσεις πρός τα Γιάννενα που γίνονται με τα ΙΧ κάποιων φίλων με την δικαιολογία του τύπου πώς: Σιγά μη τρέχω τώρα με το λεωφορείο στα Γιάννενα...πρέπει να περάσουν στο παρελθόν και στα αζήτητα. Η υπόθεση είναι καθαρά ''Δούνε και Λαβείν''.Το ΚΤΕΛ είναι μια ιδιωτική επιχείρηση και είναι εύλογο όπως ο καθένας μας σε παρόμοια περίπτωση θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τα συμφέροντά του. Και είναι αυτονόητο.

Άρα λοιπόν και οι μόνιμοι κάτοικοι των εν λόγω χωριών πρέπει να κοιτάξουν το συμφέρον τους..και αυτό ποιό είναι; Να παραμείνει κανονικά η διαδρομή του λεωφορείου από και πρός τα Γιάννενα εξυπηρετώντας τα χωριά μας και την Παρασκευή. Το ελάχιστο επιβατηγό κοινό που ζητάει το ΚΤΕΛ είναι 10-12 επιβάτες για να καλυφθούν τα έξοδα συντήρησης του οχήματος. Δεν είναι και το τρομερό νούμερο που δεν μπορεί να καλυφθεί. Όπως χαρακτηριστικά μου είπε ο Πρόεδρος κ.Γκίκας,οι κάτοικοι πρέπει να δείξουν κάποιο ενδιαφέρον για το δρομολόγιο για να βλέπουμε και εμείς στο ΚΤΕΛ με υποχρέωση την εξυπηρέτησή τους με αυτό το δεύτερο δρομολόγιο της Παρασκευής.

Λίγη υπομονή λοιπόν φίλες και φίλοι πωγωνίσιοι και μην ακούτε φωνές δεξιά και αριστερά που έλεγαν πώς το δρομολόγιο ξεκινάει σε μία εβδομάδα με την διαμεσολάβηση πολιτικού προσώπου και τέτοια αστεία πράγματα... Φωνές επικίνδυνες,που σίγουρα κάποιο ύποπτο σκοπό εξυπηρετούν. Είναι αυτοί που καραδοκούν να αρπάξουν την προσπάθεια κάποιων άλλων και να την βαφτίσουν προσωπική τους υπόθεση,για μελλοντικό όφελός τους και κυρίως αυτό της αυτοπροβολής.

Γράφει: Ο Χάρης Καψάλης


 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...