Banner Πανω
 
 
 

Οι μάσκες του Δημάρχου Δωδώνης κ. Χρήστο Ντακαλέτση έπεσαν…

Απάντηση του Γιάννη Γκουβά προς τον Δήμαρχο

Δωδώνης κ. Χρήστο Ντακελέτση και των πέντε (5) Προέδρων Δ.Δ. πρώην Δήμου Λάκκας Σουλίου για τις δηλώσεις και τις ενέργειές τους μετά την μερικώς ικανοποίηση του αιτήματος για τοποθέτηση τοπικού αστυνόμου στα Δερβίζιανα.

Πριν λίγες μέρες εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα Λάκκας Σουλίου μετά από μερική ικανοποίηση του αιτήματος Λακκιωτών για τοποθέτηση τοπικού αστυνόμου στα Δερβίζιανα στείλαμε επιστολή με ευχαριστίες προς όλους όσους μας βοήθησαν. Ταυτόχρονα με τις ευχαριστίες εκφράσαμε και παράπονο για την αδιαφορία του δημάρχου κ. Ντακαλέτση γιατί με κάθε τρόπο τορπίλιζε το δίκαιο αγώνα μας. Όπως είχαμε καταγγείλει ο Δήμαρχος αντί να έχει το θάρρος να μας απαντήσει, έβαζε ανθρώπους που δεν είχαν και έχουν καμία απήχηση στην κοινωνία για να μας απαντήσουν με ειρωνικά σχόλια.

Το ίδιο πράγμα έκανε και πάλι ο κος Ντακαλέτσης με την μερικώς ικανοποίηση του αιτήματος από τους 150 Λακκιώτες με υπογραφές και 13 Προέδρων Δ.Δ. πρώην Δήμου Λάκκας Σουλίου οι οποίοι είχαν συμφωνήσει με εμένα τηλεφωνικώς, πίεσε και κατόρθωσε να πείσει μόνο πέντε Προέδρους να ανακαλέσουν και από ΝΑΙ να πουν ΟΧΙ. Οι πέντε Πρόεδροι που θέλουν να λέγονται Λακκιώτες μετά τις πιέσεις του Δημάρχου έστειλαν Εξώδικο προς εμένα, την κοινοποιούσαν και προς τον Αρχηγό Αστυνομίας Ηπείρου ότι δήθεν δεν έλαβαν γνώση του περιεχομένου της επιστολής. Το περίεργο είναι ότι οι κύριοι αυτοί φρόντισαν πρώτα να στείλουν το Εξώδικο στον Αρχηγό της Αστυνομίας και στα Μ.Μ.Ε. κι εγώ ο ίδιος την έλαβα αργότερα στις 24-03-2017 και μάλιστα σε φάκελο δίχως αποστολέα, που κατά τη γνώμη μου κακώς την παρέλαβα, αν λάβουμε υπόψιν αυτά που συμβαίνουν με τα ανώνυμα γράμματα.

Επειδή τους πέντε (5) Προέδρους τους γνωρίζω χρόνια, πεποίθησή μου είναι ότι ποτέ δεν θα το έκαναν αυτό γιατί πιστεύω ότι έχουν την ίδια αγωνία όπως εγώ για τον τόπο μας.

Το κάνανε γιατί πιστεύω ότι τους πίεσε ο Δήμαρχος για να υποβαθμίσει την προσπάθειά μας μιας και ο Δήμαρχος ήταν αντίθετος από την πρώτη στιγμή με τις ενέργειες της Επιτροπής Αγώνα.

Να γιατί λέω ότι οι μάσκες των δημάρχων έπεσαν. Δηλώνω ότι οι πέντε Πρόεδροι που υπογράφουν το εξώδικο ψεύδονται γιατί:

1._ Και με τους (13) Προέδρους είχα τηλεφωνική επικοινωνία ξεχωριστά με τον κάθε ένα και δεν είχαν καμία αντίρρηση για την ενέργειά μας αυτή.

2._ Την επιστολή της διαμαρτυρίας προκειμένου να λάβουν γνώση την έστειλα στον καθένα ξεχωριστά και μάλιστα με ξεχωριστή επιστολή στον καθένα όπου τους ευχαριστούσα για την προσπάθειά μας αυτή.

Μάρτυρας της παραλαβής των επιστολών είναι οι δύο ταχυδρομικοί υπάλληλοι που μοίρασαν την επιστολή.

Γι’ αυτό τελειώνοντας δηλώνω προς τον κο Δήμαρχο και τους πέντε Προέδρους προκειμένου να διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου και τους αγώνες που έχω κάνει και κάνω για τους ταλαιπωρημένους Λακκιώτες αφιλοκερδώς επιφυλάσσομαι να καταθέσω αίτηση προς τον Εισαγγελέα των Ιωαννίνων για άρση της τηλεφωνικής συνομολίας που είχα μαζί τους.

Και θα το κάνω όχι για να κάνω μήνυση, γιατί η Λάκκα και οι Λακκιώτες δεν επιθυμούν διχασμό. Άλλωστε αρκετά έχουν υποστεί τον διχασμό. Θα το κάνω για να μάθουν οι Λακκιώτες την αλήθεια.

Επιπλέον στον Δήμαρχο κο Χρήστο Ντακαλέτση υπενθυμίζω ότι όλοι οι Δημότες γνωρίζουν ότι ένα δεν είχε την βοήθειά μου δεν θα εκλεγόταν Δήμαρχος, γι’ αυτό δηλώνω πικρία προς αυτόν ότι είναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.

Στα όσα δε δηλώνει στην επιστολή μου προς τα Μ.Μ.Ε. για τις ενέργειες που έχει κάνει για την Αστυνομία σαν Δήμαρχος, στο τέλος θα βρεθεί εκτεθειμένος, ενώ αντίθετα η Επιτροπή Αγώνα και ο Γιάννης Γκουβάς δικαιωμένοι.

Εκτεθειμένος επίσης θα είναι ο κος Ντακαλέτσης για τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο και τους Δημότες.

Τους υπενθυμίζω προτού να εκλεγεί Δήμαρχος ήταν αντίθετος στη λειτουργία Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Ελευθεροχώρι. Τώρα τους αγώνες τους ξέχασε και προς απογοήτευση των κατοίκων της περιοχής κάνει το κορόιδο.

Επίσης εκτεθειμένος θα βρεθεί ο Δήμαρχος για την αδιαφορία και την ανικανότητά του που δείχνει για την μη κατασκευή εξόδου της Ιόνιας Οδού προς την περιοχή της Λάκκας Σουλίου.

Οι κάτοικοι της περιοχής αυτής προκειμένου να έχουν είσοδο και έξοδο προς την Ιόνια Οδό είναι υποχρεωμένοι να ταλαιπωρούνται και να έρχονται στο Επισκοπικό και την Πεδινή Ιωαννίνων.

Και τέλος εκτεθειμένος είναι ο κος Ντακαλέτσης στο να μη βρεθεί στα εγκαίνια παράδοσης της Ιόνιας Οδού στα διοικητικά όρια του Δήμου από τον Υπουργό κ. Σπρίντζη, ενώ υπενθυμίζω ότι οι άλλοι Φορείς της Ηπείρου ήταν παρόντες για να χαρούν αυτό το μεγάλο έργο που βγάζει την Ήπειρο από την απομόνωση.

Γιάννης Γκουβάς

Κιν.: 6974891321


 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...