Γιολδάσης Βασίλειος.Υπ.Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας.Την ώρα που ο κάμπος της Άρτας στενάζει, οι εξαγγελθείσες παρεμβάσεις αναδύουν οσμή ρουσφετολογικής εξυπηρέτησης φίλων και ημετέρων

Γιολδάσης Βασίλειος.Υπ.Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας.Την ώρα που ο κάμπος της Άρτας στενάζει, οι εξαγγελθείσες παρεμβάσεις αναδύουν οσμή ρουσφετολογικής εξυπηρέτησης φίλων και ημετέρων

 

Την ώρα που ο κάμπος της Άρτας στενάζει, οι εξαγγελθείσες παρεμβάσεις αναδύουν οσμή ρουσφετολογικής εξυπηρέτησης φίλων και ημετέρων

Πριν λίγες ημέρες η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου αποφάσισε τη δημοπράτηση έργων βελτίωσης των υποδομών στην Π.Ε. Άρτας και συγκεκριμένα

1. Συντήρηση – αποκατάσταση οδών προς παραγωγικές μονάδες Άρτας, προϋπολογισμού 70.000 € και

2. Έργα ανάδειξης Ιερών Ναών Π.Ε. Άρτας, προϋπολογισμού 50.000 €.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η κατάσταση στην αγροτική οδοποιΐα, στον Κάμπο της Άρτας, όπου υπάρχουν παραγωγικές μονάδες, αλλά με απαράδεκτες, προβληματικές έως και ανύπαρκτες οδικές προσβάσεις, είναι άθλια και λειτουργεί ως τροχοπέδη σε όσους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή και αποτρεπτικά για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια νέα επένδυση. Οι ευθύνες για αυτή την κατάσταση είναι βαριές και αφορούν τόσο τους εμπλεκόμενους Δήμους, όσο και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Τα τελευταία χρόνια, η παράταξη «ΑΥΡΙΟ για την Ήπειρο» έχει επανειλημμένα θέσει το θέμα στις τεχνικές υπηρεσίες αλλά και στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ηπείρου, ζητώντας να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει τον κόσμο στον κάμπο της Άρτας.

Ερχόμαστε στο σήμερα και τα έργα δημοπρατούνται όπως προαναφέρθηκε, αλλά αντί να αισθανόμαστε δικαιωμένοι, είμαστε ιδιαίτερα θορυβημένοι, καθώς βλέπουμε ότι, για ακόμη μία φορά, αντί να γίνουν τα απαραίτητα βήματα για την επίλυση του προβλήματος, δίνεται η «ευκαιρία» για παλαιοκομματική προεκλογική εκμετάλλευση και για βόλεμα των αναγκών ημετέρων.

Η γενικότητα των τίτλων των έργων και ο μηδαμινός προϋπολογισμός, σε συνδυασμό με την προεκλογική συγκυρία, αναδύουν έντονο ρουσφετολογικό άρωμα, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, ακόμη και από αδαείς περί τον τρόπο άσκησης της εξουσίας από την πλευρά του Περιφερειάρχη.

Από την πλευρά μας, θα παρακολουθήσουμε από κοντά την πορεία υλοποίησης αυτών των έργων, καθ’ όλα τα στάδια πραγματοποίησής τους. Με βάση τις μελέτες, πρέπει όλοι να γνωρίζουμε πού θα γίνουν οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις, ώστε να γίνει πράξη το «ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ» και να μην παραμείνει άλλη μια παχιά επικοινωνιακή εξαγγελία, που στην πράξη δεν σημαίνει τίποτε άλλο, πέρα από την εξυπηρέτηση των φίλων και ημετέρων, την ώρα που ο κάμπος της Άρτας στενάζει.

Βασίλης Γιολδάσης

υπ. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας

Με το ψηφοδέλτιο της Όλγας Γεροβασίλη


 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου