Προεκλογική περιοδεία σε δημοτικά διαμερίσματα και στην πόλη των Ιωαννίνων.

Στην  ανάγκη ισχυρής υπερψήφισης της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ.Κώστας Τασούλας στα δημοτικά διαμερίσματα που άλλοτε δήμου Παμβώτιδος αλλά και επικοινωνώντας με πολίτες στην πόλη των Ιωαννίνων. 

            Ο κ.Τασούλας και κατά την προεκλογική του αυτή περιοδεία είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την έντονη διάθεση που υπάρχει στην κοινή γνώμη του νομού μας για πολιτική αλλαγή, ώστε η χώρα επιτέλους να ξεφύγει από την μέγγενη της υπερφορολόγησης, της οικονομικής στασιμότητας και της ανυπαρξίας προσδοκιών.

            Η ΝΔ και προσωπικά ο Πρόεδρός της κ.Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελούν αυτή τη στιγμή τη μόνη εγγύηση για οριστική έξοδο από την κρίση και για δρομολόγηση της απαραίτητης αναπτυξιακής πορείας που χρειάζεται ο τόπος και οι νέοι κυρίως Ελληνες, τόνισε ο κ.Τασούλας.

            Τα διαμερίσματα που επισκέφθηκε ο κ.Τασούλας είναι ο Κατσικάς, το Κουτσελιό, το Χαροκόπι, οι Μουζακαίοι, η Δαφνούλα, η Γορίτσα, η Πλατανιά, η Ηλιόκαλη, το Δροσοχώρι και οι Λογγάδες.

            Ο κ.Κώστας Τασούλας επισκέφθηκε επίσης το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με την υπηρεσιακή τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ, με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των Αξιωματικών, των Αστυνομικών Υπαλλήλων, του πολιτικού προσωπικού αλλά και με τα στελέχη που εργάζονται στο Μέγαρο.

 


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου