Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή Πρέβεζας με το Κίνημα Αλλαγής Κώστα Κωνή, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών.

 

Η 26 Ιουνίου είναι η  Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, μια ημέρα, που σήμερα  βρίσκει τη χώρα μας σε μια μεταβατική περίοδο, σε μια περίοδο πολιτικών και όχι μόμο εξελίξεων.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες είναι μία ''ανελεύθερη'' επιλογή,  στην οποία οδηγείται ένας άνθρωπος από την ανάγκη να ξεφύγει  από τις δύσκολες συνθήκες  της πραγματικότητας, την ανεργία, τον αποπροσανατολισμό, την κρίση αξιών και την έλλειψη σωστών προτύπων.

Τα ναρκωτικά δεν οδηγούν μόνο στο φυσικό αλλά και στον κοινωνικό θάνατο, καθώς στερούν τα δικαιώματα στη μόρφωση, στη ψυχαγωγία , στον αθλητισμό και οδηγούν τη νέα γενιά στην περιθωριοποίηση.

Τα ναρκωτικά δεν είναι πρόβλημα του κάθε χρήστη ξεχωριστά, μιας χώρας, μιας πόλης, μιας κοινωνίας αλλά υπόθεση όλων μας. Πρέπει να αναδείξουμε τα αίτια που δημιουργούν το πρόβλημα και γιατί μέχρι τώρα η Ελληνική κοινωνία δεν το έχει εξαλείψει. Πρέπει όλοι μαζί να διεκδικήσουμε:

Έναν Κεντρικό Σχεδιασμό, που θα έχει ενιαία φιλοσοφία και αντίληψη στην πρόληψη, τη θεραπεία και την κοινωνική επανένταξη, χωρίς να απομονώνει και να τιμωρεί αλλά να θεραπεύει
Τη στήριξη των υπαρχουσών δομών πρόληψης  από τον Κρατικό προϋπολογισμό και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Την ύπαρξη προγραμμάτων που θα οδηγούν στη θεραπεία και όχι στη συντήρηση.
Να δοθεί προτεραιότητα στην πρωτογενή πρόληψη στα σχολεία, στις σχολές, στο στρατό, στους χώρους όπου εργάζεται και διασκεδάζει η νεολαία, με στόχο την υιοθέτηση ενός δημιουργικού τρόπου ζωής με αξίες, ήθος, αξιοπρέπεια και στόχους και
Τη διασφάλιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα όλων των προγραμμάτων και των δομών.

Λέμε ΟΧΙ  στα ναρκωτικά!!!

Λέμε ΝΑΙ  στην εξάλειψη της μάστιγας των ναρκωτικών, για ένα καλύτερο μέλλον, για μια καλύτερ ζωή, για τα παιδιά και την νεολαία!!!!

Ενώνουμε δυνάμεις για μια κοινωνία αλληλεγγύης χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις. Προτεραιότητα δίνουμε στα προγράμματα πρόληψης, ενημέρωσης για την προστασία της νέας γενιάς από κάθε είδους εξαρτήσεις, αλλά και την προστασία ευπαθών ομάδων και δυνατότητα πρόσβασης στη θεραπεία για οροθετικούς και χρήστες.

Κώστας Κωνής

Υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής

στην εκλογική περιφέρεια Πρέβεζας

 


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Πρόσφατες Τηλ.Συνεντεύξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

   

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου