H Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία  Ελλάδος  στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση", 10 έως και 13-5-2018, στο εκθεσιακό

κέντρο Περιστερίου, με περίπτερο και τη διοργάνωση ηπειρώτικης βραδιάς, τη Παρασκευή 11 Μαϊου, ώρα 19.00'.

 

 

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» επιστρέφει για τρίτη χρονιά, φέτος από τις 10 ως τις 13 Μαΐου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ελλάδα μέσα από την προβολή της γαστρονομίας, του τουρισμού & του πολιτισμού της! 

 

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, συμμετέχει στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" και το 2018, όπως και τα 2 προηγούμενα χρόνια, στον εκθεσιακό χώρο Περιστερίου, που θα εγκατασταθούν και εκθέσουν τα προϊόντα τους οι επιχειρήσεις της Ηπείρου και η Περιφέρεια Ηπείρου - Region of Epirus.

Με αυτοτελή παρουσία, περίπτερο και ηπειρώτικη βραδιά, το τετραήμερο, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 10 έως και 13 Μαϊου 2018.

Τα εγκαίνια της ''Ελλάδος Γεύση'' και του περιπτέρου της  ΠΣΕ, θα γίνουν τη Πέμπτη 10 Μαϊου, μετά τις 19.00'.

Η Ηπειρώτικη βραδιά θα διοργανωθεί στον περιβάλλοντα χώρο του κτιριακού συγκροτήματος της έκθεσης, τη Παρασκευή 11 Μαϊου, στις 19.00΄.  Συμμετέχει η κομπανία του εξαίρετου κλαρινίστα Θοδωρή Γεωργόπουλου, με τον ίδιο στο κλαρίνο, τον Μιχάλη Ζάμπα στο λαούτο και το τραγούδι, τον Παναγιώτη Ξυδέα στο βιολί, τον Σάκη Κάκο στο ντέφι και τους αδελφούς Κωνσταντίνο και Γεώργιο Κόντη στο τραγούδι.

Θα χορέψουν ηπειρώτικους χορούς, η Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου, η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών και ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου Αττικής, που θα παρουσιάσει και ένα παραδοσιακό δρώμενο. Και βέβαια θα ακολουθήσει χορός για όλους.

Το εκθεσιακό περίπτερο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, θα συνδράμουν με εκθέματα αντικειμένων της καθημερινότητας και εργασίας των Ηπειρωτών αλλοτινών εποχών και οι: Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου Αττικής, Ομοσπονδία Αποδήμων Μουργκάνας, Ένωση Ηπειρωτών Περοστερίου.

 

Δείτε το trailer  της ''Ελλάδος Γεύση 2018''

https://youtu.be/l3HUlQzfc2s

 

Δείτε ένα video από την ''Ελλάδος γεύση 2017''

https://youtu.be/BJtJ6oDeY_w

 

Live Εκδηλώσεις Μαγειρικής, Κεράσματα, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Τουριστικές προτάσεις για τις επόμενες αποδράσεις σας, παιδικές δραστηριότητες & εκθέματα από λαογραφικά μουσεία είναι λίγα μόνο από τα events - δράσεις που θα εντοπίσετε στην Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» και θα γεμίσουν το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με αρώματα, γεύσεις & εικόνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» συμπεριλαμβάνει το Παντοπωλείο, το Παραδοσιακό Καφέ, την Πλατεία του χωριού και κάθε χρόνο ανανεώνεται με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τραβάει τα βλέμματα και γίνεται σημείο αναφοράς των επισκεπτών.

Επισκεφθείτε την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» και γνωρίστε τους παραγωγούς με τα εξαιρετικά τους παραδοσιακά προϊόντα, οργανώστε την επόμενή σας εκδρομή στην Ελλάδα και ελάτε σε επαφή με το λαϊκό πολιτισμό.

Επισκεφθείτε το www.elladosgefsi.gr για το πρόγραμμα.
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 17.00-22.00 ΠΣΚ 10.30-22.00
https://www.facebook.com/elladosgefsi/
https://www.instagram.com/elladosgefsi/

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου