Πρόγραμμα -πρόσκληση εκδηλώσεων Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης

 


Πρόγραμμα -πρόσκληση εκδηλώσεων Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης

 

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τις δράσεις μας

και σας προσκαλούμε να τιμήσετε όσες από τις εκδηλώσεις μας σας επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης :Πρόεδρος : Αιδεσιμολογιώτατος Μηνάς Βασάκος ,Α΄ Αντιπρόεδρος : Παύλος Σμύρης , Β΄ Αντιπρόεδρος: Κοσμάς Κωστάκης, Γενική Γραμματέας: Αθηνά Τοτοκώτση ,Ταμίας : Τιμόθεος Βασιλειάδης ,Έφορος Μελετών :Χρήστος Παπάς ,Έφορος Αλληλεγγύης : Μιχαήλ Παπανούσης ,Έφορος Ψυχαγωγίας : Απόστολος Βρόϊκος ,Έφορος Νεολαίας: Λευτέρης Νέσερης  Η Εξελεγκτική Επιτροπή  Πρόεδρος : Μιχαήλ Στάσας Μέλη : Ειρήνη Βακάμη, Νικόλαος Γεωργίου/Στοιχεία επικοινωνίας : Ταχυδρομική Διεύθυνση : Στρατηγού Καλλάρη 2 – 546 22 Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο, φαξ , τηλεφωνητής : 2310-277-185 & Πρόεδρος ΔΣ ΗΕΘ π.Μηνάς Βασάκος 6978386221 , Γ.Γ ΔΣ ΗΕΘ Αθηνά Τοτοκώτση : 6970361669 ,email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://apirotan1940.blogspot.com/ https://www.facebook.com/ipirotikiestiathess/, http://twitter.com/ipirotikiestia,
https://www.youtube.com/channel/ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΘΕΣ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 1940

================================

2.4.2019 Χαριστικό Παζάρι Βιβλίου και Αλληλεγγύης της ΗΕΘ
Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ συνεχίζοντας την παράδοση της ηπειρωτικής ευεργεσίας ανοίγει την αίθουσα της στην οδό Στρατηγού Καλλάρη 2 και Λεωφόρος Νίκης – παλιά παραλία -1ος όροφος , την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι τις 9.00 το βράδυ και σας προσκαλεί στο χαριστικό παζάρι Βιβλίου και αλληλεγγύης , εκδήλωση που έγινε μηνιαία συνήθεια από τον Οκτώβριο του 2017. Ελάτε να εμπλουτίσετε την βιβλιοθήκη σας με ποικίλης ύλης ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία, περιοδικά, παλιές εκδόσεις , σιντί και ντιβιντί . Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε και αγναντεύοντας από το μπαλκόνι μας τον Όλυμπο και τον Λευκό Πύργο ,να γνωριστούμε και να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις της ΗΕΘ.

4.10.19 Δωρεάν Εκμάθηση Παραδοσιακού Ηπειρωτικού Χορού Στην ΗΕΘ

 Η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης υπηρετώντας την διάσωση, διατήρηση και διάδοση της ηπειρωτικής μουσικοχορευτικής παράδοσης προσφέρει δωρεάν σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού διδασκαλία παραδοσιακού χορού της ενιαίας Ηπείρου Παρασκευή απόγευμα και ώρα 19.00-20.00 στην αίθουσα της Στρατηγού Καλλάρη 2 –Λεωφόρος Νίκης - 1ος όροφος. Ο /η συνοδός του παιδιού πρέπει να είναι παρών/ούσα κατά την διάρκεια της ωριαίας δραστηριότητας ( χορός και δημιουργική απασχόληση ). Για τον καλύτερο προγραμματισμό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας δηλώνοντας τη συμμετοχή σας. Έναρξη μαθημάτων : Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

4.10.2019 Κλείνουμε το κινητό και συζητάμε

Παρασκευή βράδυ συναντήσεις ενηλίκων στην ΗΕΘ από τις 20.30 έως τις 22.30 κλείνουμε τα κινητά και ανοίγουμε κουβέντα στην αίθουσα της ΗΕΘ με το ποτό ή τον καφέ που φέρνουμε μαζί μας .Νέα δράση στην ΗΕΘ σε μια προσπάθεια σύσφιγξης των σχέσεων μεταξύ των μελών και φίλων της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης.

6.10.2019 Μνημόσυνο Ηπειρωτών
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης  τελεί το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ηπειρωτών  την Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης (Στρατηγού Καλλάρη 2 – παραλία) . Θα ακολουθήσει δεξίωση .


 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου