Ο Ράμα θέλει να δώσει χαριστική βολή στον Ελληνισμό της Χιμάρας!

 

«Με σημείο αναφοράς τον Μπελέρη, (σ.σ. η Αλβανία) σπεύδει να εξουδετερώσει κάθε άλλη δυνατή αντίδραση για το περιουσιακό της Ε.Ε. και να δώσει ένα πλήγμα (υπό μορφή χαριστικής βολής) κατά του Ελληνισμού, κυρίως στη Χιμάρα». Με τη φράση αυτό ο Βορειοηπειρώτης ιστορικός, καθηγητής και δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπάρκας με άρθρο του δίνει την πραγματική διάσταση του ζητήματος που υπάρχει με την προφυλάκιση του εκλεγέντος Δημάρχου και τις μεθοδεύσεις που ακολουθεί η Κυβέρνηση Ράμα, «καλυπτόμενη» πίσω από τη δήθεν ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. «Με αιχμή του δόρατος τον Μπελέρη, η αλβανική πλευρά θα επιδιώξει, όπως έχει εκδηλωθεί και είναι σε εξέλιξη, σχέδιο για να πλήξει την ακεραιότητα του Ελληνισμού, να τον εκφοβίσει, να τον πάρει όμηρο. Όπως με την υπόθεση των πέντε της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ», αλλά και σε άλλες περιπτώσεις ελληνοαλβανικής αντιπαράθεσης», προσθέτει ο ίδιος. 

Ο Π. Μπάρκας ισχυρίζεται ότι ο Μπελέρης ήταν συνεργάτης του Ράμα, αλλά αυτός ο ρόλος έληξε όταν ψηφίστηκε στη Βουλή ο νόμος 20/20 που χαρακτηρίστηκε ταφόπετρα για το περιουσιακό. Συνεχίζοντας εκτιμά ότι θα αφαιρέσουν από τον Μπελέρη τη δυνατότητα ανάμειξης στα κοινά, μέσω μιας πιθανής καταδίκης του με αναστολή.  Μέσω του ιδίου άρθρου, γίνεται γνωστό ότι στην Αλβανία υπάρχει εκτεταμένη δημοσιότητα και δήθεν «αποκαλύψεις» για το παρελθόν του Μπελέρη, χρησιμοποιώντας ακόμη και απόρρητο έγγραφο της αντιτρομακρατικής υπηρεσίας, για επίσης δήθεν δηλώσεις του Μπελέρη για το επεισόδιο της Επισκοπής, σαφής ένδειξη του οργανωμένου σχεδίου που υπάρχει για την αποδόμησή του στην Αλβανική κοινωνία. 

Ο Π. Μπάρκας προσεγγίζοντας από άλλη οπτική γωνία τις αντιδράσεις Ράμα, υποστηρίζει ότι ο Αλβανός Πρωθυπουργός επικαλούμενος «την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη του», κατάφερε να δρομολογήσει τις εξελίξεις στα δικά του μέτρα και συμφέροντα. Υποστηρίζει δε ότι για να υπερβεί διπλωματικά την άρνηση του Κ. Μητσοτάκη να τον προσκαλέσει στο δείπνο των ηγετών των Δυτικών Βαλκανίων, τον προσκάλεσε για να κάνουν μαζί τα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατέρα στην πλατεία Δερβιτσάνης πριν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. 

Καταλήγοντας επισημαίνει ότι από ελληνικής πλευράς δεν υπήρξε καμία αντίδραση στην προσπάθειά του να περάσει τα μηνύματά του στην ελληνική κοινή γνώμη, αλλά ότι «απαντάει ηγετικά από τη φυλακή ο Μπελέρης». 

πηγη.Εφημ.ΠΡΩΪΝΟΣ ΛΟΓΟΣ


 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Πρόσφατες Τηλ.Συνεντεύξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

   

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου