Ντύθηκε στα «μπλε» η Άρτα

Η Νέα Δημοκρατία πρώτη και στην Άρτα, με τον Γιώργο Στύλιο να συγκεντρώνει τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης από όλους τους υποψηφίους

 

Η σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα έφερε την ανατροπή και στην Άρτα. Η Άρτα έγινε ξανά μπλε στο χάρτη, μετά από 8 χρόνια κυριαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό. Και ο Γιώργος Στύλιος, πρωταγωνιστής και πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας, αναδείχθηκε πρώτος βουλευτής με πάνω από 8500 ψήφους.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και πλέον ξανά βουλευτής Άρτας, δεν κρύβει τη χαρά του καθώς κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα και να αλλάξει τους συσχετισμούς δυνάμεων στο Νομό.

Κατά τη διάρκεια όλης της τετραετία και σε όλη τη προεκλογική περίοδο, ο Γιώργος Στύλιος βρέθηκε δίπλα στους πολίτες της Άρτας, όργωσε όλο το Νομό μέχρι και το τελευταίο χωριό και ασχολήθηκε με όλα τα ζητήματα της περιοχής και των πολιτών.

Καθόλη την προεκλογική εκστρατεία, δεν κουράστηκε να επαναλαμβάνει την πίστη του στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, ως της μόνης αξιόπιστης δύναμης. Σε όλες τις ομιλίες του υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη. Αυτή που μπορεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Άρτας, να απελευθερώσει τις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις και να αναδείξει το Νομό μας σε κέντρο παραγωγής, εμπορίου, παιδείας και πολιτισμού.

Η πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης, ανάμεσα στους υποψηφίους βουλευτές όλων των κομμάτων, που έδωσαν οι Αρτινοί, στον Γιώργο Στύλιο κατέδειξε πως στη συνείδησή τους θεωρείται ως ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να εργαστεί για το καλό της Άρτας.


Η τιμή και αναγνώριση, όμως, στο πρόσωπο του Γιώργου Στύλιου είναι ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη που όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του αντιλαμβάνεται και ο ίδιος. Συγκεκριμένα ο κ. Στύλιος φανερά συγκινημένος δήλωσε: «Ευχαριστώ από καρδιάς του Αρτινούς που με στήριξαν και με τίμησαν με τη ψήφο τους. Νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και το βάρος της ευθύνης να κάνω ότι περνά από το χέρι μου, για να αλλάξουμε την Άρτα και το μέλλον μας. Κερδίσαμε μια μάχη, τώρα ξεκινά μια νέα, αυτή της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας και της Ισχυρής Ελλάδας. Μια υπόσχεση σας δίνω, σε όλες τις μάχες που έρχονται θα είμαστε μαζί. Και μαζί θα πηγαίνουμε δυνατά και σταθερά την Πατρίδα και την Άρτα μπροστά».

 


 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου