Banner Πανω
 
 
 

«Ιωάννινα_2023»- Αίτημα επαναλειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά

 

Θέματα αθλητικών, σχολικών και οδικών υποδομών, καθώς και η επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων της επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» με μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων Κατσικά και Κουτσελιού.

Όπως τονίστηκε το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να λάβει άμεσα πρωτοβουλία, και να στείλει σχετικό αίτημα- υπόμνημα προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο να τονίζεται η τεκμηριωμένη αναγκαιότητα της επαναλειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος, με δεδομένη και τη λειτουργία της δομής φιλοξενίας μεταναστών στον Κατσικά. Μάλιστα, σημειώθηκε η διαθεσιμότητα κατάλληλων υποδομών στέγασης του Αστυνομικού Τμήματος σε τμήμα του κτιρίου που στεγάζεται το Πνευματικό Κέντρο στον Κατσικά.
Επισημάνθηκε, επίσης, η αναγκαιότητα συμπλήρωσης, αποκατάστασης και αδειοδότησης των γηπεδικών εγκαταστάσεων της Θύελλας Κατσικά, καθώς τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. «Η κινητοποίηση του δήμου τόσο στη χρηματοδότηση της ολοκλήρωσης της περίφραξης του γηπέδου, όσο και της δημιουργίας κερκίδων δυναμικότητας και χωρητικότητας ανάλογης των πολυπληθών οπαδών της ομάδας, αλλά και στην πολεοδομική αδειοδότηση των εγκαταστάσεων του γηπέδου, είναι απόλυτα επιτακτική και άμεσης προτεραιότητας», αναφέρεται σε δελτίο τύπου της παράταξης.
Ένα άλλο θέμα αφορούσε τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες σε σχολικές υποδομές, που, σύμφωνα με την παράταξη «Ιωάννινα_2023» καθιστούν απαραίτητο τον σχεδιασμό και την κατασκευή νέου κτιρίου για τη στέγαση του Δημοτικού Σχολείου στον Κατσικά, αλλά και νηπιαγωγείου στο Κουτσελιό.
Τέλος, τονίστηκε ότι η σύνδεση της οδού Βογιάννου- Γεννηματά με την Εγνατία Οδό στον κόμβο Κουτσελιού και η διασύνδεση των περιοχών της δημοτικής ενότητας με την παραλίμνια περιοχή, είναι έργα που πρέπει να ενταχθούν κατά προτεραιότητα στον επόμενο τεχνικό σχεδιασμό του δήμου.
Την Τατιάνα Καλογιάννη συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Ευαγγέλου, οι τοπικοί σύμβουλοι Λαμπρινή Βαρτζιώτη και Αχιλλέας Γιωτίτσας και τα μέλη της παράταξης Νίκος Γιωτίτσας, Βασίλης Λέκκας και Κώστας Τσάγκας.
Οι επισκέψεις των στελεχών της δημοτικής παράταξης «Ιωάννινα_2023» στις κοινότητες του δήμου και οι συναντήσεις της Τατιάνας Καλογιάννη με τα μέλη των τοπικών συμβουλίων, γίνονται στο πλαίσιο της άμεσης επαφής και συζήτησης με τους κατοίκους των δημοτικών ενοτήτων για τα προβλήματα που τους απασχολούν, και της ανταλλαγής απόψεων για τους τρόπους με τους οποίους είναι δυνατή η καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας στις περιοχές αυτές.

πηγη.Εφημ.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα στην Μονή Σέλτσου
 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...