Με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων
ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Χωρίς φορολογική ενημερότητα οι γιαννιώτες
• «Ποδαρικό» στο 2013 μ’ ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σήμερα (5:15 μ.μ.) για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο γήπεδο Περιβολιων, στα Χανιά, οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν ταυτόχρονα πρεμιέρα στον β’ γύρο με αντίπαλο τον τοπικό Πλατανιά. Τόσο οι γηπεδούχοι που θέλουν πόντους για να ξεφύγουν απ’ τις επικίνδυνες βαθμολογικά θέσεις, όσο και οι φιλοξενούμενοι που ζητάνε βαθμούς για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα «μονομαχήσουν» για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη που πέρυσι συνδέθηκε με επιτυχίες του ΠΑΣ και τώρα βρίσκεται στον πάγκο της Κρητικής ομάδας προσθέτει ένα ακόμα στοιχείο ενδιαφέροντος.
Χωρίς Μιχαήλ
Χωρίς τον Αλέξη Μιχαήλ ταξίδεψε χθες το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΣ. Η ντόπια ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα για το 2013 και όπως είναι ευνόητο δεν ήταν δυνατή η έκδοση του δελτίου από την ΕΠΟ, παρ’ ότι συμφώνησε για την ανανέωση της παραμονής του. Τα ίδια ισχύουν και για τον Ευριπίδη Γιάκο που 31 Δεκεμβρίου έληξε το συμβόλαιό του.
Μετά την χθεσινή πρωϊνή προπόνηση ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε για την αποστολή τους: Φέγκρους, Ντάσιο, Πάντο, Κολοβέτσιο, Τζημόπουλο, Τσουκαλά, Λίλα, Ντε Βιτσέντι, Ίλιτς, Γεωργίου, Κοροβέση (πιθανή ενδεκάδα), Μπαμπανιώτη, Οικονόμου, Αυγενικού, Βίλα, Κεϊτά, Νικλητσιώτη και Ιωάννου.
Ο Πλατανιάς
Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για την ομάδα του ο Άγγελος Αναστασιάδης που συνεχώς υπενθυμίζει στους παίκτες του τις δυσκολίες του αντιπάλου. Απέναντι στον ΠΑΣ θα τεθεί και ο Φώτης Κηπουρός που υπερασπίζεται με επιτυχία την εστία της Κρητικής ομάδας από την αρχή της περιόδου που διανύουμε.
Διαιτητής ο Σπάθας
Ο Ηλίας Σπάθας (Πειραιά) θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι. Βοηθούς θάχει τους Χρήστο Ακρίβο (Αθηνών) και Νίκο Φαντόπουλο (Πειραιά). Τέταρτος θάναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Ηλίας Χατζής (Καρδίτσας).
Η 16η αγωνιστική
Σήμερα: 5:15 μ.μ.: Αστέρας Τρ. - ΑΕΚ (Τριτσώνης, Αθηνών) NOVA 3. 7:30 μ.μ.: Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός (Στυλιάρας, Αιτωλ/νίας) NOVA 2.
Αύριο: 3 μ.μ.: Άρης Θ. - Πανιώνιος (Γιάχος, Χίου) NOVA 1. 5:15 μ.μ.: Ατρόμητος - Κέρκυρα (Τοπούζης, Θράκης) NOVA 1, Πανθρακικός - ΠΑΟΚ (Κάκος, Κέρκυρας) NOVA 2. 7:30 μ.μ.: Ολυμπιακός - Βέροια (Καλογερόπουλος, Αθηνών) NOVA 1.
Δευτέρα: 7:30 μ.μ. Ξάνθη - ΟΦΗ (Μάνταλος, Αθηνών) NOVA 1.
Τηλεοπτική μετάδοση
Το σημερινό παιχνίδι Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων θα μεταδοθεί απ’ ευθείας τηλεοπτικά απ’ τη συχνότητα του NOVASPORTS 2.
Πηγή: ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ